Mógłbyś napisać co jest potrzebne z takich ważnych elementów mechanicznych typu maglownica i jak jest z wiązką elektryczną ? Aha no i z czym miałeś te klopoty ;>Napisał akuki
Mógłbyś napisać co jest potrzebne z takich ważnych elementów mechanicznych typu maglownica i jak jest z wiązką elektryczną ? Aha no i z czym miałeś te klopoty ;>Napisał akuki
rozne przepisy ??? no co ty mowisz...przepisy sa jedne i jedne obowiazuja na caly kraj.Napisał bosniak_sg
tak?, to cos nowego w naszym kraju, z tego co sie orientuje to duzo ma do powiedzenia w sprawach badań technicznych czy rejestracji, Starosta Powiatowy, a że w naszym kraju jest ich nie mało, w związku z powyzszym nie mało jest różnych przepisów, a szczególnjie dotyczących badań czy rejestracji.Napisał Korczu
hmm...no powiem ci ze mocno mnie zaskoczyłes tym faktem i nie chce mi sie w to wierzyc :roll:
żeby przełożyć anglika to musi byc zakład który wystawi ci papierek o zmianie konstrukcji musza miec uprawnienia a potem i tak jeszcze stacja diagnostyczna i tu pada decyzja czy auto przejdzie czy trzeba cos poprawiać jeszcze.
tyczy sie to tez np. vana na osobowy czy dodaniu foteli w tyle
Powiem tylko tyle, nie wiem skad wy zasysacie te informacje, ale wydaje mi sie ze z palca. Przyklad: moj wójek sprowadza samochody z UK przerabia je sam w garazu (zna sie na mechanice) i sprzedaje. Jego dzialalnosc nie jest w zaden sposob zarejestrowana, a tym bardziej nie ma na to zadnych paierow. Auta bez wiekszego problemu przechodza przeglad techniczny by potem rowniez bez wiekszych problemow je rejestruje. Takie są realia na dzien dzisiejszy.
zabrzmialo z lekka przerazajaco.....Napisał aro51
a tak poważnie to idzie wszystko załatwić prawdopodobnie twój wujek zna pana z stacji diagnostycznej i po kłopocie
pewnie ze tez tak można nie mowie ze nie i może on robic lepiej niz jacyś z papierkiem ale napewno jest to potrzebne co na pisałem, przerabiałem temat w firmie wstawiając w busie 3 dodatkowe fotele zrobiliśmy to sami, bo co za filozofia wyciąć miejsce na szybe zamontować scianę i uspawac jakoś ramę na fotele i kupic ze szrotu fotele z pasami i zagłówkami ale tu powiedziano na ze musi to robic zakład który ma upranienia do zmian konstrukcyjnych pojazdu wtedy m.in pytałem się jak z anglikami bo przeciez mozna taniej kupic zrobic i jest fajna bella ale coż widac ze jest polska w polsce