Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Temat: NAPRAWA W POLCAR POZNAŃ - NIGDY WIĘCEJ !

zdziba
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał DDEvil
    Cytat Napisał marcins737
    i nigdy nie zostawiać w ASO samochodu
    Ja niestety robilem auto w ASO bo nie znalem nikogo kto by sie mogl moja niunia zajac ale bylem na tyle upierdliwy ze za kazdym razem bedac w ASO jak byla taka potrzeba (czy nawet jezeli cos robie w norauto - mam tam znajomych) to zawsze stoje i patrze im na rece raz stalem 4 godziny i czekalem az sie nia zajma. mysleli ze mnie wezma na zmeczenie i pojde ale ja twardo tam ich obserwowalem i czekalem :mrgreen:
    Pańskie oko konia tuczy 8)

Użytkownik Pirat drogowy Avatar OO__V__OO
    Mieszka w
    Krapkowice/Opole
    Auto
    307 CC

Domyślnie

ja mam akumulator kupiony w polcarze w poznaniu gwarancja z lipca. auto mi stoi juz ponad tydzien w opolu we fiacie sprawdzili i akumulator jest nie sprawny, nastepnie zostal wyslany do polcaru gdzie zostal kupiony a tam stwierdzono ze jest sprawny tylko naladowac!!! mam w d....e taka gwarancje wlasnie ide kupic nowy. jakbym mial do poznania blisko to bym nie popuscil

jesse_w
    Gość

Domyślnie

Ja naszczescie nigdy nie korzystałem bezposrednio z ich usług. ALe mam tam mechanika któremu oddaje auto i po godzinach mi robi w POL-CARZE. I na jego usługi naprawde nie moge narzekac, bo fachowo sie opiekuje moja Alfa, moze dlatego ze to lewizna i sianko ma dla siebie, ale dzisiaj wszyscy chca sobie zarobic a ja mam fachowa opieke nad Bella i wszyscy sa zadowoleni

wera
    Gość

Domyślnie

jesse takich rzeczy na forach publicznych lepiej nie pisać.... ;-)

(ściany mają uszy i moze to być nieprzyjemne zarowno dla Ciebie, jak i tego mechanika)

Grzegorz83
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał jesse_w
    i sianko ma dla siebie
    Tak to wygląda - jak zapłacisz w ASO 500zł, to on ma z tego 20. Jak zapłacisz mu 100, to ma z tego 100.. Problem taki, że powinien coś odpalić właścicielowi (za użycie sprzętu) - byłoby fair, a tak jest to lewizna..

jesse_w
    Gość

Domyślnie

wera ameryki nie odkryłem i mysle ze wszyscy o tym doskonale wiedza i nie tylko w serwisie Alfy tak jest ale w kazdym innym tez. I dlaczego nie korzystac z takiej fachowej obslugi kogos kto na codzien siedzy w danej marce. On zadowolony bo zarobił a ja mam pewnosc że "kowal" mi kolo belli nie robi. I wszyscy są zadowoloni.

wera
    Gość

Domyślnie

chodziło mi o to, że publicznie oświadczyłes, że korzystasz z "czarnego rynku usług", jednocześnie sugerując, ze ktoś inny takie usługi świadczy.

jesse_w
    Gość

Domyślnie

Dobrze że nie ma już Ziobry bo kiepsko bym sie widział :wink: ale spoko wiem o co chodzi Wera :wink: Pozdro 600

Tiga
    Gość

Domyślnie

A ja za emblematami nadal czekam... ;//

Użytkownik Quadrifoglio Verde
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR156 1,6TS 1999 r.

Domyślnie

To prawda. W autoryzowanych serwisach można szybciej zepsuć aut niż je naprawić. Jak mój szwagier zostawił swoje Clio po stłuczce w autoryzowanym serwisie, to mu ukradli silniczki od regulacji reflektorów i porysowali cały lakier bo samochód stał na parkingu przykryty brudnymi kartonami, a obok remontowali halę.