lesio, ale czemu ty na mnie naskakujesz? klub może dla niektórych najlepszy, ale reklama marna.
lesio, ale czemu ty na mnie naskakujesz? klub może dla niektórych najlepszy, ale reklama marna.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
lesio146: pisząc o klubie w duchu najlepszy, największy, the best, itd to tylko umacniasz stereotypy, które od lat się pałętają wśród polskich Alfisti... daj spokójMało podziałów wśród polskich klubów ?
Będą blisko organizacji ostatnich kilku zlotów mogę tylko zachęcić i zaprosić na październikową imprezę, która w formie rajdu turystycznego pokaże uczestnikom ciekawe regiony, kręte trasy a i będzie nad czym pogłówkować. Z tego co wiem, strona zlotu ma powstać w ciągu kilku dni, gdzie będzie więcej szczegółów.
Nie miałem zamiaru dzielic czegokolwiek.Napisałem najlepszego klubu.Jest to moje prywatne zdanie,które na forum chyba można wyrażać?nie ujmowałem niczego Alfaholikom.Większość Alfistów należy do kilku klubów.I chyba nic w tym złego.Alfistów łączy pasja do włoszczyzny więc co tu dzielić? Nawiasem" gratulacje "dla administracji Alfaholików za czujność i zmianę tytułu mojego tematu...Komentarz zbędny.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Dawno nic nie było w temacie, a tu czas zlotu coraz bliżej ...
Zapraszamy wszystkich do udziału we wspólnej imprezie miłośników włoskiej motoryzacji ze wskazaniem na jedynie słuszną markę :-)
Trochę informacji organizacyjnych:
DOLNOŚLĄSKIE GRAN TURISMO ALFA ROMEO
Termin: 8-10 października 2010
Baza Zlotu : Hotel CKiR GEOVITA w Jugowicach
Strona hotelu: https://geovita.pl/obiekt/Jugowice_Gory_Sowie.4.html
Jugowice to Góry Sowie. Krajobrazowo rejon tak przepiękny, że opowiedzieć trudno, a najlepiej samemu go zobaczyć. Zaokrąglone szczyty na archaicznych gnejsach całkowicie porośnięte lasem z wyjątkiem polan w okolicach szczytowych czy na przełęczach. To najstarsze góry Europy.
W górskim klimacie i wśród licznych szlaków turystycznych mocno kręcone drogi sprawiają dużo frajdy zmotoryzowanym.
Wiele zakrętów prowadzi w różne urokliwe miejsca z którymi zamierzamy was zaznajomić. Na pewno atrakcji nie starczy na jeden wyjazd w ten rejon.
Planujemy:
08.10- piątek
17.00 - start biura zlotu w Hotelu Geovita w Jugovicach
Rejestracja pierwszych uczestników, kolacja,
wieczorne spotkanie w hotelowej restauracji.
09.10 - sobota
8.30 - rejestracja pozostałych dojeżdżających uczestników imprezy
9.00 - odprawa przed samochodowym rajdem turystycznym
9.30 - wspólne zdjęcie przed startem
9.40 - start pierwszej załogi
17.30 -planowany przyjazd pierwszej załogi na metę,
posiłek
chwilka dla siebie
20.00 - początek wieczornej biesiady Alfistów
21.00 - ogłoszenie wyników - mikrofon, nagrody :-)
10.10 - niedziela
śniadanie
ok 11.00 - wspólny wyjazd na rynek do miasta ... a gdzie to jeszcze niespodzianka :-)
planowane wspólne zdjęcie wszystkich uczestników zlotu ze swoimi bellami i droga do domu :-)
Kilka odleglosci z mapy do Jugowic:
Warszawa - Jugowice : 413 km
Łódź - Jugowice : 295 km
Gdańsk - Jugowice: 509 km
Poznań - Jugowice: 241 km
Wrocław - Jugowice: 70 km
Informacje o zapisach, opłatach i na bieżąco uzupełnianej liście zapisanych osób:
http://tnij.com/ikar_zlot
Zapisy na razie tylko bezpośrednio do rastasa na adres:
stanislaw.rudowski@noster.eu
Po wysłaniu ,maila zgłoszenia udziału w imprezie otrzymacie do wypełnienia formularz zgłoszeniowy i regulamin do poczytania :-)
Jak tylko uporamy się z awarią serwera to zapraszamy na stronę:
www.cuoresportivo.pl/18-zlot
Zapraszamy i czekamy na was w ośrodku,
Organizatorzy XVIII Zlotu i
Dolnośląskiego Gran Turismo Alfa Romeo
Ostatnio edytowane przez rastas ; 13-09-2010 o 11:08
jakiś cennik jest?
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Nie wiem czemu ale nie moge na stronkę żadną się dostać![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
no ja też nie mogę
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Mamy duży problem z serwerem. Padły macierze dysków i dziś na pewno już strona nie ruszy. Z tego powodu wszelkie informacje dotyczące uczestnictwa, opłat i zapisów wystawiliśmy na stronie forum PyraTeamu pod adresem :
http://www.pyrateam.sylaba.pl/forum/...?p=10958#10958
Zapraszamy do udziału w imprezie Dolnośląskie Gran Turismo Alfa Romeo !
---------- Post dodany o godzinie 12:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:41 ----------
Dodałem troche nowych informacji odnośnie październikowego zlotu.
Skrócony link: http://tnij.com/ikar_zlot
Zapowiada się fajna impreza. Niestety jadę na wesele na drugi koniec Polski i w dodatku mam wieźć Młodą Paręinaczej na pewno bym pojechał.
Wieziesz młodą parę oczywiście jedynie słuszną marką ?
Złóż życzenia Młodej Parze również od grona Alfisti