Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234567891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 104

Temat: ITALY

ja.m
    Gość

Domyślnie

OK poszło na forum Klubowiczów Lanci: SOBOTA 03.11.2007R 13:00 ZAKOPIANKA - parking Dechatlon (bo więcej miejsca wolnego będzie i łatwiej się znajdziemy). Wszystkich serdecznie zapraszamy...

Zorganizujemy jakieś dojazdy porozstawiamy służby drogowe i wszyscy z białymi kartkami za szybą będą kierowani na właściwe miejsce - taki tam żarcik, ale miejmy nadzieje że frekwencja dopisze!

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ja.m
    OK poszło na forum Klubowiczów Lanci: SOBOTA 03.11.2007R 13:00 ZAKOPIANKA - parking Dechatlon (bo więcej miejsca wolnego będzie i łatwiej się znajdziemy). Wszystkich serdecznie zapraszamy...
    Pewnie bym się skusił na te 480 km, ale dlaczego organizujecie spot w takim wariackim tempie i w dodatku w moje urodziny :wink:
    Miłej zabawy i oby pogoda Wam dopisała

ja.m
    Gość

Domyślnie

Z góry sto lat!!!
    A jak chodzi o zlot to pamiętaj że każdy dobry musi mieć swoje poprawiny. I tu termin mógłby być bardziej odległy

bizon2007
    Gość

Domyślnie

postaram się wpaść-chociaż na chwilę :mrgreen:

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Szkoda bo to zaraz po wszystkich świetych niestety wyjezdzam w tym okresie z Krakowa.
    Bawcie sie dobrze i zróbcie zdjecia

ja.m
    Gość

Domyślnie

Jestem fotografem z zamiłowania równie mocnego jakie mam do tej marki fotki będą piękniusie

wisiol
    Gość

Domyślnie

To może i ja wpadnę

Mlody45
    Gość

Domyślnie Spotkanie Kraków

Po pierwsze termin 3.11 Jest kontrowersyjny, bo większość nie będzie w tych dniach osiągalna. Na innych forach alfy są już konkretne plany na 10.11. Myślę, więc że jest to dobry termin i można go rozgłaszać gdzie się da bo w sumie w Krakowie dość dawno nie było porządnego spotkania

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie Re: Spotkanie Kraków

Cytat Napisał Mlody45
    Po pierwsze termin 3.11 Jest kontrowersyjny, bo większość nie będzie w tych dniach osiągalna. Na innych forach alfy są już konkretne plany na 10.11. Myślę, więc że jest to dobry termin i można go rozgłaszać gdzie się da bo w sumie w Krakowie dość dawno nie było porządnego spotkania

Faktycznie termin nie jest rewelacyjny.

Paweł156
    Gość

Domyślnie

jeli byłby 10.11 bede na 100%, jesli sie uda przesunąć albo zrobic drugie w tym terminie byloby super