zachecam do kupna bo naprawde warto . W radomiu nie wiem na jakiej to ul. ale jak cos to wylumacze tel![]()
zachecam do kupna bo naprawde warto . W radomiu nie wiem na jakiej to ul. ale jak cos to wylumacze tel![]()
ile ma przebiegu nowy silnik w jakiej jest kondycji rozrząd tym razem zapewne wymieniony odrazu?? A tak z ciekwawości ile cie kosztowala przekladka??
silnik 3500 zl + 500zl przekladka silnik ma ok 145 000 rozrzad jest nie wymieniony bo nie jestem wstanie wylozyc 5400 zl odrazu silnik jest spr. i jest w dobrej kondycji byle czego bym nei wkladal sa jakeis za 1500zl silniki ale to padaki
rozumiem a nie szkoda ci jej teraz sprzedawć dość mocno doinwestowana
stopien sprezania pokazywal po 10 , szkoda szkoda ale coz przyszła pora sprzedać i doszedłem do wniosku ze lepiej sprzedać ( i stracic) i zainwestować w wesele nie chcialo sie zainwestowac 1000zl w rozrzad to teraz zainwestowlaem polowe wartosci auta porostu nie stac mnie na to auto w tym przypadku
UP !
UP !
LINK DO AUTA ; http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...otrasa-12.html
cena do negocjacji rozwarze kazda poważna propozycje ewentualnie zamiana na jtd 166/147
ps.a co do ulicy to jest Łamana
alfica reanimowana przeplywka wymieniona i hula jak z fabryki
Chyba ją widziałem na łamanej w Radomiu ale nie jestem pewny czy to ta bo byłem tam jakiś czas temu. Jeśli jednak to o niej mowa - to robi niesamowite wrażenie
To ile krzyczysz za nią?