Hej , a więc po 1 sygnały są tego typu że nie chce mi zawsze wskakiwać R, albo nie chce mu się 1 wrzucić z postoju a po lekkim zahamowaniu wyrzuca mi na N . Obroty mi tez falowały ale fachowcy (nareszcie) choć drodzy ,to doszli do ładu z tym. Sprzęgiełko podciągnęli 7 mm ale czasem jest zgrzyt przy wrzucaniu biegów co oznacza ze już najwyższy czas na konieczną zmianę w mojej Belli. W przyszły wtorek zamierzam ją dać do pieszczeniapoza tym tip top, jeździ masakrycznie szybko i dynamicznie ,co cieszy każdego właściciela Włoszki
a mam ją od maja tyle że mało się nią cieszyłem za sprawą fuszery jednego mechanika, którego już kiedyś w jednym poście wymieniłem z nazwiska. Niestety nie jestem z Poznania, ale z Wielkopolski także troszkę dalej bo Malanów niedaleko Turku. Czy BMW Killer to nie wiem, ale raczej będę unikał wyścigów i katowania mojej ślicznotki, wolę jak już jechać szybko, to sam dla siebie nie aby coś komuś udowadniać i ścigać się z podrasowanymi antykami. Pozdrawiam i szerokiego uśmiechu do foto radaru.
![]()