szkoda że masz tylko tyle w budzecie bo ja mam do sprzedania swoją
nie wiele wiecej ale wiecej
jeśli chodz o spalanie to moj pali w granicy 7,4 trasa do max 9.2 w miescei przy ostrym traktowaniu
szkoda że masz tylko tyle w budzecie bo ja mam do sprzedania swoją
nie wiele wiecej ale wiecej
jeśli chodz o spalanie to moj pali w granicy 7,4 trasa do max 9.2 w miescei przy ostrym traktowaniu
Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 20-08-2010 o 23:12
Wybór już padł, teraz mam pytanie odnośnie zacisków hamulcowych, w jakich wersjach dają te zaciski hamulcowe z napisem alfa romeo, a nie te srebrne biore 1.4 TB 135 KM i tam są zwykłe srebrne, jakby je obkleili folią aluminiową
obawiam sie ze te zaciski sa tylko w najmocniejszych wersjach lub w momecie zamowienia opcji chyba jest cos takiego jak malowane zaciski
jamrozw jest opcja malowania zacisków, ale powiem szczerze, że to okropnie wyglądą, może gdzieś znajdę te zaciski w internecieno nic trudno jak tylko będę miał moje maleństwo pochwalę się fotkami
![]()
Jamrozw myślę ze będe mial podobny jak nie taki sam kolor co Tyczarny wpadający w śliwkę
Lakier ETNA
Pozdrowienia dla wszystkich Alfaholic'ow
ja mam kolor nero czyli czarny pastel
Ten lakier nero etna to ma chyba wiele odcieni,ja swój widzę w słońcu na czerwono,inni na brązowo,siostra mówi ze fioletowy![]()
Jeździłem tym Mito 1.4 MultiAir 16V 105 KM, jako autem zastępczym.
Zrobiłem nim ok 350 km w trasie. Przesiadka z 159 2.0 jdtm 170km. I powiem Ci, że jeśli jeździłeś czymś szybszym to na pewno nie pakuj się w tą wersje. Auto niby małe, więc ta moc powinna starczyć, ale na trasie pomimo ostrego kręcenia na wysokich obrotach wyprzedzałem z dusza na ramieniu, a po jakimś czasie dałem zupełnie spokój i jechałem 80-100km/h. Fajne wozidło do miasta, ale na trasę za słabe. Spalanie zeszło mi do ~6.6l i chyba więcej by się nie udało. Kilka latu jeździłem corollą, 1.6 110km i nawet ona wydaje mi się z perspektywy czasu bardziej dynamiczniejsza, no ale może to złudzenie przesiadki z szybszego auta.
Generalnie brałbym wersje z turbiną.
Aha, i jeszcze jedno, po 200 km strasznie bolały mnie plecy (fotele średniawka), więc jak robisz przesiadkę z A6 to lepiej spróbuj pożyczyć te autko przed kupnem na min. 1 dzień żebyś zobaczył czy ci to odpowiada.
Ostatnio edytowane przez rysiek ; 24-08-2010 o 13:05
generalnie etna to czarny lakier z czerwona perła z daleka widoczna jako brąz całkiem przyjemny lakier. wielka szkoda że Croatan nie zastanowił się nad zakupem mojego maleństwo napewno przesiadka z 3.0 nie byla by taka bolesna
Panowie dajcie spokój jużwiem, że przesiadka będzie bolesna, ale liczyłem się z tym. Powiem szczerze, że jechałem tą 135 konną i nie było tak źle, tylko głośno
, ale to szczegół. Po przeliczeniu na ile kg przypada 1 KM w obu autach wyszła mi różnica ok. 0.3 na 1 KM. więc nie jest źle
tylko z zabezpieczeniami średnio. Audica znalazła już kupca, wczoraj sprzedałem, nabywca się już cieszy więc ja nie mogę mu żałować, bo będzie się psuła. Trafiła w dobre rączki
ale koleś już przyciemnił szyby i trochę gansterką zalatuje, ale to już nie mój samochodzik. Powiem szczerze, że mam zamiar w moim maleństwie zamontować ksenony oraz zrobić chip-tunning ale to za parę miesięcy, muszę odłożyć trochę kasy i przestać palić
wszystko da się zrobić
najbardziej zależy mi na ksenonach. Zastanawiam się z jakimi kosztami muszę się liczyć
No nic w czwartek odbieram moją Niunię z salonu
ahhhh nie mogę się doczekać, chyba że jutro już będzie
![]()
i jak, odebrałeś w końcu?
jakie wrażenia po kilkunastu tygodniach?
pozdrawiam,
alanowy.