doczekałam się przyjaznej reakcji alfisty wkońcu (na Jerozolimskich aż do Puławskiejfajnie,bo unikatowe te nasze autka na drogach & fajnie kogoś wypatrzeć
pozdrawiam
doczekałam się przyjaznej reakcji alfisty wkońcu (na Jerozolimskich aż do Puławskiejfajnie,bo unikatowe te nasze autka na drogach & fajnie kogoś wypatrzeć
pozdrawiam
Czerwona 147?? to twoja? tak już doczytałem to zapewnię mnie widziałąś, kolega styłu od 166 mówił żeby cię gonićnr WN moje WI
Ostatnio edytowane przez Korek ; 12-09-2010 o 09:48
witam zatem przemiło & cieszę się ze spotkanka,bo rzadko można spotkać alfę na drodze,a zwłaszcza przyjazną![]()
a może macie do polecenia jakiegoś mechanika na ursynowie, muszę wymienić pompę sprzęgła, nie jest to wielka robota i bystrzaka nie potrzeba![]()
na Ursynowie,to chyba mało mechaników...
Pozdrowienia z Al. Wilanowskiej .... a Mechanik to tylko ASO Bołtowicz na Rosoła
coś mi się zdaje,że coraz więcej Alf widzę na Urs.nawet ostatnio policyjna 159 zawitała przy okazji stłuczki nocną porą
to i ja pozdrawiam z Ursynowaokolice ul. nugat.. błękitna 147 na 18"
co do pozdrowiania w pełni się zgadzam ludzie tego nie łapią.. i po iluś razach się odechciewa machać :/
jakby ktoś znał serwis na ursynowie oprócz bołtowicza to dajcie znaćbyle sprawdzony i dobry.. bo Bołtowicz.. sprawdzony, niedobry i drogi..