tak chce swapowac, ale nie moimi rekoma, az tak to nie mam pojecia na ten temat...poza tym bawienie sie w elektronike to nie byle robótka... oringa zdejme wystarczy bagnet przeciez odkrecic, jak bedzie zrobione to logiczne ze sie go podczysci...
tak chce swapowac, ale nie moimi rekoma, az tak to nie mam pojecia na ten temat...poza tym bawienie sie w elektronike to nie byle robótka... oringa zdejme wystarczy bagnet przeciez odkrecic, jak bedzie zrobione to logiczne ze sie go podczysci...
to cie kolego podsumowałduzo jest takich ludzi bajki wypisują a nigdy rak od oleju nie mieli,
![]()
nie o to kaman...nie boje sie rąk pobrudzic...zaraz zabiore sie za wjecie go... poprostu nie jestem jakims majstrem...wynajmuje mieszkanie w eg i nie mam tak mozliwosci grzebac przy aucie
jest zdjetu juz ten niby oring, z tego co kojaze to oringi sa gumowe a u mnie plastikowe kółko z kołnierzykiem(kiedys było, a teraz połowka została) moge to zamienic na oring gumowy?
i dzis naprawiłem, co prawda czekam na orginalna z serwisu plastikowa podkładke na oring ale na chwile obecna dopuki nie dojdzie uszczelniłem to ...zobaczymy co z tego bedzie
Ostatnio edytowane przez NERO2287 ; 07-09-2010 o 19:42
..wystarczy klejem do szyb grubo objechac podgiąc lekko uchwyt rurki bagnetu tak aby po dokreceniu sruby rurka lekko napierała na blok silnika - prawdzone i działa