jak sie jedzie do turawy tylko zamias skrecic przed stacja dalej jedziesz glowna droga, pare km za stacja po lewej stronie bedzie zajazd "pod lasem" z duuuuzym parkingiem - zgadamy sie pod koniec tygodnia i razem pojedziemy
jak sie jedzie do turawy tylko zamias skrecic przed stacja dalej jedziesz glowna droga, pare km za stacja po lewej stronie bedzie zajazd "pod lasem" z duuuuzym parkingiem - zgadamy sie pod koniec tygodnia i razem pojedziemy
ok :twisted:
hehehe ale jestem zakrecony myslalem ze post z zapytaniem gdzie to jest to wisiol napisaloczywiscie podalem ci droge jak sie jedzie z opola hehehe jak ty bedziesz jechal to bedziesz mial to po prawej stronie mniej wiecej w okolicaj jak sie zjezdza na osowiec
![]()
hehehehe spoko,mysle ze podjade do opola i pojedziemy wszyscy razembedzie ciekawiej :twisted:
no to jak tak to moznaby sie spotkac w takim razie gdzies w opolu mam kilka fajnych miejscowek restauracja-bar z duzym parkingiem co by mozna bylo czasem zerknac na belle...
![]()
Ja sie dsostosuje![]()
Dla mnie miejsce obojętne, bo to z wami sie chcę spotkać a nie z miejscem:mrgreen:
Jaka godzina komu odpowiada?? mi raczej popoludniowa.... :mrgreen:
to zależy czy to będzie sobota czy niedziela. W sobotę to raczej po południu a w niedzielę to juz mi obojętnie
remek ty mlody czlowiek jestes a my z wisiolem mamy rodzine - obowiazki proponuje sobote moze byc popoludniu a niedzielke zostawmy dla rodzinkico wy na to chlopaki?