Moja Belle jest pierwszą moją Alfą i napewno pozostanie ze mną do końca (tylko czyjego ??? :mrgreen: ), była wymażona i taka pozostanie.
Może nie długo przybędzie następna :roll:
Moja Belle jest pierwszą moją Alfą i napewno pozostanie ze mną do końca (tylko czyjego ??? :mrgreen: ), była wymażona i taka pozostanie.
Może nie długo przybędzie następna :roll:
Ja jak do tej pory byłem posiadacze 2 alfuniek pierwsza to była 145 1.4 BOXER
A teraz śmigam 156 1.6 ts i na pewno 3 też będzie alfa romeo
RAFAL.M
Najpierw była 146 rok prod.: 2000, wspaniały samochód. Prosto z salonu do mojego garażu.
Niestety było bum...(zdjęcia zaprezentuję kiedyś na forum),
a obecnie śmigam 156, którą kupiłem na wiosnę, rok prod: 2002.
Następna też będzie Alfa, marzy mi się 156 po fl.
No ładne tu niektorzy mają dorobki
Ja od 3 lat smigam 146 1.6 TS a pol roku temu dokupilem Gtv 2.0 TS i raczej nie zamierzam zmieniac juz marki :mrgreen:
Nastepny bedzie crosswagon (oczywiscie jako trzecia bo pozbywac sie zadnej nie mam zamiaru) no chyba ze wczesniej sie złamie i kupie 166 albo 33
![]()
Ave Alfa !
FRED
a ja mam juz druga Ar w zyciu,pierwsza byla 156 2.0 TS + gaz sekwencja :mrgreen:a od pół roku mam 147 1.9 jtd którą spłacam ciezkimi ratami :x :mrgreen: ale i tak jestem szczesliwy ze moge miec cos co mnie duzo kosztuje ale przynajmniej mam cos swojego.Nie zapomne czasów kiedy musialem prosic sie ojca o jego auto...brrr,ale wkoncu sie to zmieniło <haha>
a poprzedniczka czyli 156 została sprzedana moim rodzicom ktorzy wczesniej pomykali oplempozdro
A ja mam jedna alfe, na pewno nie ostatnia. Ale nie wiem, czy kupibym obecnie kolejna do kolekcji. Nie sztuka kupic, sztuka utrzymac. Wole miec jedno auto w dobrym stanie, niz cztery parchy....
Ogolnie dwie piekne alfunie
Pierwsza to czerwona 146 2,0 i obecna czarna 156 2,5 V6
Kolejna tez przyjdzie ale narazie nie powiem :wink:
U mnie pierwsza 156. Jak pokazała się w 97 to zachorowałem a antidotum dopiero dotarło w 2005![]()
od zeszłego weekendu stoi na naszym druga Alfa pierwsza w naszym domu była 155 1.8 8v. TS jest do dziś a druga to 145 1.7 Boxer 16v. potrzeba jej i mi trochę czasu zanim się poznamy ale wszystko w swoim czasie![]()
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.