U mnie jak był dziurawy łącznik elastyczny to samochód buczał jak rajdówka, a jechał jak maluch. Z tego co pamiętam wraz z wymianą zapłaciłem 130zł, 15 minut roboty.
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance
Ale jednak nieszczelny wydech ma duzy wpływ na prace slnika gdy jest zimmny. A ze zaczeło sie tak dziac od momentu uszkodzenia tej siatki to postawiłem ze moze sonda długo sie nagrzewa.Napisał Adampoz
nom z tymi 5cm to trafiłesPod koniec tygodnia wymienie ten element i wszystko owinno wrócic do normy
Mam pytanie , kupilem od alfaholika rure z elastycznym lacznikiem wydechu (siatka),nie chcielismy wycinac samej siatki to kupilem cala rure .Chcialem zapytac czy przy wymianie ,nie bede potrzebowal jakis uszczelek czy nie ma tam nic tylko rura ? wydaje sie ze latwo bedzie to wymienic ,ale nie chce odkrecac gdy okaze sie ze potrzebuje cos jeszcze ?
Kupić przed robota tubkę pasty ceramicznej do wydechów Holtsa lub Wurtha i po kłopocie, nawet na stare uszczelki poskładasz bez przedmuchów.
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts