A bo ojciec nią pomyka, sam jeżdżę zielonym Cougarem. :>
Tamta to czarna 166 przed liftem na oryginalnych alufelgach 17, choć teraz oryginalne będą zamienione na inne, ale rozmiar bez zmian.
Dodatkowo auto ma jasną skórę+drewno, ciemne szyby, nie ma znaczków na klapie, i dystanse na kołach dzięki czemu fajnie "szeroko" stoi.![]()
Ostatnio edytowane przez swienty ; 09-10-2010 o 20:24 Powód: x
To nie ta![]()
cały czas podajecie jedno wskazanie hodometru + przebieg na desce , FES podaje wam jedno ? bo ja mam 2 opcje hodometru w FES jesli juz podajecie to oba wskazania zeby mógł kazdy porównac z swoim jesli chodzi o rozbieznosc, pierwszego i drugiego. aha i piszcze na temat kącik zapoznawczy jest w innym dziale !
Ostatnio edytowane przez manli ; 09-10-2010 o 22:53
ja mam dwa Hodometry i zawsze mialem dwa wskazania, obojetnie króra wersja FES bym sie podłaczył. na desce mam jeszcze inne wskazanie, wiec który przebieg to prawdziwy przebieg auta.
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 14-10-2010 o 00:15
Odometr(2) ponoć jest to wartość licznika w momencie przeprogramowania ECU. Tak twierdzi autor FESa. Chyba, że coś źle zrozumiałem po angielsku. Rośnie w ogóle ta druga wartość?
Ostatnio edytowane przez jendriu ; 10-10-2010 o 12:20
To i ja się podłącze pod temacik
u mnie na budziku jest 140 tysi i przebieg wg ASO oryginalny, a Hodometr pokazuje 244 tysie. Jak to ma się do siebie?
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...