Z tego co widać i o co pytasz, to:
1. Okablowanie do foteli podobno jest zawsze zainstalowane, niezaleznie od tego czy dane fotele posiadają elektrykę czy nie (sam tego nie sprawdzałem ale temat przewija się często przez forum i ludzie powtarzaja że problemu nie ma). Tylko z tego co widzę na zdjęciach (i co jestem w stanie zrozumieć z niderlandziego opisu) to te fotele mają zarówno ogrzewanie jak i elektryczne sterowanie z pamięcią.
2. system audio/nawi w tym aucie jest pokombinowany. Fabrycznie auto nie miało ani zmieniarki CD ani nawigacji o czym świadczy sposób zabudowy akumulatora w bagażniku, tam gdzie na zdjęciu widać położoną zmieniarkę normalnie jest aluminiowy stelaż na zmieniarkę i nawigację (okablowanie zawsze jest pod akumulatorem (bez DSP), więc z tym nie ma problemu, ale zmieniarkę trzeba gdzieś zamontować). W bagażniku widać dodatkowo niefirmową nawigację (od niej jak rozumiem jest ten ekran i pilot na 2 zdjęciu), fajnie że jest, ale ciekawe jak rozwiązał problemy z komendami głosowymi (bez DSP trudno połączyć coś takiego w stereo a bez zmieniarki to chyba w ogóle nie możliwe).
3. Stosunkowo duży przebieg, gaz i te gimastyki z nawigacją dla mnie sugerują, że z samochodu korzystał ktoś, jak to się mówi "w celach zarobkowych".
4. Świetny kolor (lakier w dobrym stanie wygląda ze zdjęć) i najładniejsze a zarazem rzadko spotykane felgi (na allegro spotyka się takie po 3 000 zł za komplet).