Hejka, czy do B&M Nav są nowsze mapy niż z 2010 roku?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Chyba niestety nieprzynajmniej ja nie znalazłem
Pozdrawiam
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
Eee to lipa. Myślałem, żeby sobie dołożyć nawigację "tak na wszelki wielki", ale skoro mapy są z roku smoleńskiego to sobie odpuszczam.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
a da się jakoś sprawdzić czy ma się Blue&Me z opcją nawigacji?
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
W menu Blue&Me jest opcja NAVIGATION (jesli oczywiscie nawigacja jest, bo jak nie ma to nie ma)![]()
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
Nie.
Są centralki "Blue&Me" oraz "Blue&Me NAV".
Pojawiły się nowe mapy, jeśli dobrze czytam, dane pochodzą z końca 2013r:
http://www.navigation.com/is-bin/INT...gationMenu=YES
Czy może ktoś trafił na pliki do pobrania?
Panowie pojawily mi sie problemy z nawigacja po klopotach z akumulatorem. Na Chorwacji w jednej chwili mi padl akumulator, musialem kupic drugi na szybkosci. Po odlaczeniu akumulatora na navi pojawia sie taki komunikat: