Aaaaaalbo jeszcze coś innego - ewekt powalający, wejdz tu i popatrz - lakier nazywa sie Mystik albo Holographic-silver
http://www.auto-klinika1.pl/produkty.htm
Ja używałem ich lakierów (nr 17) i byłem w niebo wzięty jak stał samochód w słońcu
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 11-11-2010 o 21:36
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
telefony to bardzo ładne felgi dobrze utrzymane prezentują się ładnie w oryginalnym kolorze, jednak widziałem kiedyś u gościa z klubu Alfy Radom jak miał zrobione chromowane, po prostu cudo! do dziś jest to moim małym marzeniem![]()
tu jest podobny temat: Polerowanie felg a tu jego autko: Alfa Romeo 156
Piaskowanie zrobi mi znajomy za free, natomiast malowanie powierzę mojemu zaufanemu lakiernikowi u którego malowałem zderzaki. Cena jaką mi zaproponował za malowanie 4 sztuk felg to kwota nieprzekraczająca 400 zł![]()
Ewentualnie mogę mu wraz z felgami dostarczyć moją farbę - w tej sytuacji wyjdzie jeszcze taniej
---------- Post dodany o godzinie 10:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:33 ----------
Fajne, naprawdę fajne
Dzięki za linkę - muszę się upewnić ile wyjdzie ml za malowanie 4 felg. Zdecydowanie cena 800 zł za 1 litr to za dużo jak dla mnie
---------- Post dodany o godzinie 10:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:36 ----------
Wydaje mi się, że chrom do mojego koloru nie da takiego efektu jak na Belli powyżej![]()
jakbym chciał pomalować jedno ramię felgi na inny kolor, jaki sposób byście mi poradzili? dodam tylko że felga jest pomalowana proszkowo
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
No Kuba wreszcie mi pokazał swoja Lalkę!!! Słuchaj te telefony które masz sa beauty i nic nie maluj... Nie masz ciemnej szyby (tak, jak ja) więc ciemna felga nie będzie pasowałą oczywiście tylko według mnie, a każdy ma inne zdanie. Te pasują i wyglądają ok.