Ty dostaniesz na 99% żółtą Umweltplakette, czyli do samego centrum nie wjedziesz![]()
Ty dostaniesz na 99% żółtą Umweltplakette, czyli do samego centrum nie wjedziesz![]()
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
koledzy w takim razie dam sobie spokój z robieniem tego egr'a. 500 zł w kieszeninaklejkę faktycznie dostanę żółtą bo bella jest z 2001 roku i niby spełnia euro 3
Do końca 2011 mogę wjeżdżać do centrum Berlina bez przeszkód bo dla samochodów z zagranicy zrobili taki wyjątek, że z żółtą jeszcze mogą. Jeżeli bym miał na niemieckich blachach to oczywiście nie mogę już wjeżdżać.
dzięki i pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez woyg ; 17-11-2010 o 17:07
W Austrii na przeglądach emisja spalin to podstawa, wszystko musi być sprawne, za byle pierdole możesz nie dostać przeglądu, ale ciebie raczej na przegląd nie będą brać
W sumie w Austrii kupno samochodu ze świeżym przeglądem oznacza (w większości przypadków) stan 100% sprawny, ale i tu mając trochę znajomości można załatwiać takie sprawy na lewo![]()
ot. mam nadzieje ze kiedyś wrócę do naszego pięknego krajuw domu najlepiej.
POZDRO![]()