Musisz wyciągnąć radio odkręcić wkręty mocujące konsolę środkową, zdemontować ją, następnie odkręcić 4 śruby od panelu z zegarami i żarówki będziesz miał od tyłu.
Nie jestem tylko pewien czy zdemontujesz samą konsolę środkową czy w tym celu będziesz musiał zdejmować panel climatronic. Jeśli będzie wymagało to demontażu climatronica, to dodatkowo czeka się zdjęcie srebrnej osłonki przy skrzyni biegów (trzyma się na zatrzaskach), odkręcenie dwóch śrub pod nią, odkręcenie dwóch śrub trzymających część tunelu środkowego znajdujących się jedna po stronie kierowcy druga po stronie pasażera pod dywanikiem osłaniającym dolną cześc tunelu środkowego, odkręcenie dwóch śrub trzymających popielniczke, odciągnięcie przedniej części tunelu środkowego i ukażą Ci się dwie śruby pod climatronikiem trzymające go od dołu.
Mam nadzieje, że zrozumiesz coś z tego co napisałem![]()
Witam mam taką samą wersje bez tego wyświetlacza. ja myślałem na poczatku że poprostu wykrecili mi to handlarze. a tu nie miła niespodzianka w środku żadnych kabelków pusto.mam z 2003 roku z czerwca. ale nie moge powiedzieć ze uboga ma 12 poduszek. klimatronic kontrole trakcji abs alufelgi 17. pusto bez tego wyświetlacza
Kolego 12poduszek to żadna AR156 nigdy nie miała - chyba że sobie policzyłeś te znaczki we wnętrzu..... A ABS to standard, podobnie klimaktronik po liftingu wnętrza.... Był już taki temat o AR156 bez wyświetlacza info center
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...6_z_2005r.html
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
no masz racje policzyłem tylko te znaczki. czytałem ten temat już i z niego też nic jasno nie wynika. jest możliwośc jakby odtworzenia tego oprogramowania wyświetlacza. tych wszystkich czujników?