Akrat płyta podłogowa to mały problem. 155 to tez Tipo, bravo i pochodne wiec co co chodzi?
Ja sie dziwie dlaczego Fiat przestał rozwijac BUSO, Mogłoby miec teraz MultiAir'a i pewnie dawałoby rade.
Akrat płyta podłogowa to mały problem. 155 to tez Tipo, bravo i pochodne wiec co co chodzi?
Ja sie dziwie dlaczego Fiat przestał rozwijac BUSO, Mogłoby miec teraz MultiAir'a i pewnie dawałoby rade.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Tak EKO pieprzenie zniszczyło Busso...ja zatruwam powietrze moim Busso i nie mam żadnych wyrzutów sumienia
Aaaa i do tego jeszcze mam w garażu 1,7 16V boxera który też zatruwa Środowisko i co? i nic
![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Albo Włosi patrząc na tych wszystkich ekooszołomów i kierunek rozwoju stwierdzili:
"Pier**le, nie robie"![]()
Głównie chodziło chyba o koszty produkcji bo 3.2 V6 spełniał Euro 4, więc mogli go wrzucić do 159 i Brery.Jeszcze teraz mogliby go sprzedawać.
Zapomniałeś, że ten silnik jest montowany w Nissanach. 350Z, Murano, Questy i inne cuda mają te silniki. Trochę się tego sprzedaje w USA, a tak w ogóle to Nissan produkuje te silniki, a nie Renault. PSA też już nie ma benzynowej V6.
Ostatnio edytowane przez turbodreamer ; 13-12-2010 o 12:43