no narazie kiepsko bo sa same ściachane![]()
no narazie kiepsko bo sa same ściachane![]()
sorki modow za dublowanie tematu ... dziekuje za odp userom
walsnie takie Grzegorza tristary najbardziej nam sie widza na alfie ... teraz trzeba szukac
pozdr
Ja mam 225/40/18
fiu fiu 18![]()
Mieć 147 powodów aby codziennie mówić Jej jak bardzo się Ją kocha
alfaldz - teraz jest okres "zimowy" czesc userów, czy też ludzi z "alledrogo" obudzi się na wiosne i może wtedy będzie wysyp felg, fakt ze
tristary nie pojawiają się tak często jak "szprychy" czy "telefony" i trzymią swoją cene od 1-1,5tys. ale warto czekać. Z doświadczenia na innym samochodzie odradzam "made in China" często kuszą dobrą ceną za nowe felgi, ale jak już ktoś pisał na innym forum, "aluminium" do produkcji tych felg pochodzi z puszek po napojach i konserw![]()
Pływak - jak to jest z użytkowaniem takiego rozmairu? 18`? Ja się przynam bez biciaże gdy u mnie był gwint dosyć skręcony to przy 17` gdy wjechałem w krater w jezdni przy skręconych kołach (zakręt) to zjadło mi nadkole
spotkałeś się z czymś takim u ciebie? że masz spiłowane nadkole od opony (przód) czy tylko ja miałem pecha?
![]()
ja sie przymierzam do TRISTARow albo TORESow ew jeszcze kolka od GTA ale nie moge znalezc nigdzie katalogu felg do alfy... znacie jakas stronke? ja przeszukalem ale wyskoczyla mi badziewna strona felgi.pl gdzie sa wszystkie inne poza felgami seryjnymi od alfy.
Jeśli chodzi o oryginały to:
http://www.147virtualclub.it/forum/v...ic.php?t=34309
o to mi chodziło...dzieki wielkie a te nazwy co są nad nimi są ich nazwami katalogowymi? bo troche inne sa od tych co ja znam... torresy to TI np
Tak wytłuszczona nazwa to katalogowa. Bo "torresy" były w wersji 147 zwanej TI.
Ciezko je bedzie znalezc... szukam na allegro ale sa zazwyczaj poobdzierane. Macie jakies informacje, gdzie jeszcze moge ich szukac poza ASO?