Alfa Romeo 159 sedan, 2.2 JTS 185KM, 2005, Argento
Czarny dym - prawdopodobnie padła turbosprężarka/ leją wtryski
Niebieski dym - umarły uszczelniacze lub pierścienie
Biały dym - Konklawe wybrało nowego Papieża
kształtu za bardzo nie pamiętam ale jest z mojej alfy ,zdjąłem bo owijałem kolektor taśmą termoizolacyjną , za friko miałem to co by nie![]()
Tak mi sie wydawało, że to 1.8 końcówka lat 90-tych.
Co do spociku to na 18 tam na miejscu. Jakby co to jest mała zbiórka na parkingu praktikera o 17. Wtedy na kilka samochodów ruszy sie z parkingu docelowo do tego zajazdu
Sorki za offa ale...
Po co Ci ta osłona?? Ja jezdzę bez niej od poczatku. TZn mam ją ale nawet nie zakładałem.
Ostatnio edytowane przez czesany ; 07-01-2011 o 23:10
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
[QUOTE=KornelPL;466671]Bzdura. Moje auto to rocznik 2001/2002 motor po modernizacji. Tutaj mamy auto z 2000r , 155 koni wiec wg deklaracji sprzedawcy przed modernizacja motorow i oslona jest taka, jaka dostalem. Wnioski jakies ?
/QUOTE]
Bzdury sam piszesz .Tłumacze ci jak krowie na rowie że są tylko dwa typy osłon.W zależności gdzie jest katalizator.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Napisales, ze kupilem od 'nowszej'. to ja ci pokazalem na zdjeciach, ze STARSZE auta od mojej maja taka oslone.
---------- Post dodany o godzinie 23:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:16 ----------
Bo robie male 'porzadki' pod maska. Kupilem tez nowa skrzyneczke na bezpieczniki i kleme + bo mialem zerwane drzwiczki. Ku*** to 25zl jak psu w...
Alfa Romeo 159 sedan, 2.2 JTS 185KM, 2005, Argento
Czarny dym - prawdopodobnie padła turbosprężarka/ leją wtryski
Niebieski dym - umarły uszczelniacze lub pierścienie
Biały dym - Konklawe wybrało nowego Papieża