Chyba sie na ople przesiądę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: porażka :wink:
Chyba sie na ople przesiądę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: porażka :wink:
Ale tak na marginesie, już nie patrząc czy to prawda czy fałszNie dołują/denerwują was takie rzeczy? Przecież oni ośmieszają tą markę i tyle :cry:
Silnym trzeba być,jak Tommy Lee Jones w "Ściganym" :mrgreen:
Czy raczej jak Leslie Nielsen w "Ściąganym"Co prawda to prawda, wiemy swoje i niech Szwaby oszukują swoje sumienie na pocieszenie :mrgreen:
ja wiem co wole widziec na kierownicy... a ze pan redaktor woli byc zeusem to juz jego sprawa![]()
Tolerancja do inncych marek![]()
ale prawda jest taka ze w tych testach wala w rogi mocno. Niestety u nas takim przykladem jest Zietarski ktory gada jak mu zapłacą.
No trzeba przynac ze alfina ladnie pojechala , dobry zawiech.
Wygladem to alfa bije na glowe vectre...
Pozdrawiam
ta sama pojemność, ta sama moc... ale różnica w wadze zdecydowanie na korzyść opla - 1395 kg do 1610 kg. Tutaj widać skąd różnica w prędkości maksymalnej na przykład. Mimo to, Alfa zatrzymuje się o 1 metr wcześniej, podczas testu hamowania 8) Jak dla mnie, to ten test jest maksymalnie nieobiektywny... :? a tematu tacek na napoje i jego kluczowej wartości dla oceny auta, nawet nie będę komentował![]()
Mnie tylko ciekawi dlaczego 159 jest prawie 300kg cięższa, mimo że jest to marka sportowa ;//
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance
Może to kwestia bezpieczeństwa, czyli jakieś dodatkowe wzmocnienia, belki w drzwiach etc. Moja 146 też jest (porównując do aut tego samego segmentu) ciężka, ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza, bo gdzieś podświadomie czuję się wtedy bezpieczniej :wink:Napisał szamacz
nasze hatchbacki waza tyle co vectraNapisał xaraf
zawsze ludzie sie dziwia "to ma 140 koni?! z 1.8?!" a potem mowie o wadze to tez sie dziwia![]()