Raczej problemu ze zgłoszeniem robić nie mogą, takie prawo (oszustwo to oszustwo). Tylko pytanie co później w tej sprawie zrobią.
Raczej problemu ze zgłoszeniem robić nie mogą, takie prawo (oszustwo to oszustwo). Tylko pytanie co później w tej sprawie zrobią.
Warto napisać do obsługi Allegro, oni wysyłają pouczenia, brzmi to bardzo oficjalnie i już nie jeden wiejski handlarz się wystraszył i oddawał pieniądze.
Jeśli na delikwenta spłynie kilka spraw na policję i się skumulują wtedy typkiem raczej się zajmą.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
Hmmm , generalnie troszkę gościowi nabluzgałem i chłop powiedział ze to jutro dokładnie sprawdzi i się odezwie .
Hmmm jak się nie odezwie to sobie go ponękam , po licytuje mu na aukcjach i wywalę parę negatywów;P , i popisze listy itd.
Hmm , generalnie noo kwota nie za wielka ( szkoda bardziej ze drugiego lusterka nie ma ) , ale kurcze dla zasady nie popuszczę .
Nie będzie klient się ciszył że trafił na spokojnego chłopczyka.
Dzwonić i nękać warto...
-"Kiedy dostanę odp ?"
-"Jutro" - WIĘC DZWONISZ ZARAZ PO PÓŁNOCY Z ZAPYTANIEM...(ja tak nie robiłem, bo podawali mi godziny, kiedy dostanę informację ;D)
Licytować raczej nie warto, bo wtedy może Ci oddać kasę za to, co kupiłeś, ale kazać zapłacić za kupione rzeczy![]()
![]()
I wtedy to on będzie górą![]()
No to w opcji wybierasz odbior osobisty,a jemu biora prowizje
Heh dzwoń do niego dzwoń zrobić tak jak na tym filmiku. (oglądać pierwsze 20 sekund)
http://www.youtube.com/watch?v=IfJYJUCSX0A
Ja straciłem 220 złotych przez takiego buraka i rozumiem cię. Jak pojawi się ogłoszenie o sprzedaży silnika 2,0 od 146 z okolic lublina to uwaga. Silnik przegrzany głowica pęknięta i chce gościo to opchnąć. Różnie się przedstawia. Pożyczyłem mu piastę od 155 i oddał mi podmienioną.Pojechałem do niego i w żywe oczy się zapiera że oddał mi moją. Ludzie z jego okolicy powiedzieli mi że kręt zajebisty własna matkę by oszukał.
no i zadzwoniłem
Nie to ze kuta*** uważa że jest to zdjęte z alfy 155 i go to wali to jeszcze potem zaczyna kręcić coś że w między czasie on komuś innemu sprzedał , i dali mi to i generalnie takie rzeźbienie w gów*** .