normalna sprawa przegoń go porządnie i wszystko wróci do normy
---------- Post dodany o godzinie 18:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:36 ----------
przeczytaj PM zapraszam
Przegonione, jest lepiejJednak i tak jestem zmuszony kupić nową tą rurę...
Przeczytałem, dziękiNiestety nie dam rady się zjawić... U mnie weekedny odpadają. Tak czy inaczej musze Was kiedyś odwiedzić na spocie
W Bełchatowie byłem, w Piotrkowie również. Teraz na południe trzeba się wybrać![]()
spoty jak spoty wbijaj na forum![]()
ja tak się podepnę. Jakie jest nominalne doładowanie na biegu jałowym??
Mi pokazuje coś ok 1,057Bara , przy wciśnięciu pedału maxymalnie rośnie do ok 2,23 i spada ostatecznie na ok 2,03. Czy to dobre wartości?
typowo dla tego silnika doładowanie wynosi +1bar. Ciśnienie powyżej 2,6 bara ECU traktuje jako przeładowanie i wali światełkiem po oczach![]()
Ta peknieta rura na fotce to jak bym widzial swoja tego lata ktora pekla mi w trasie na poludniu FrancjiObjawy byly tez te same.Dalo rade opasac tasma "McGywera" i dojechac na czyms takim ale rure kupic musisz tak czy siak
Ja musialem
dokładnie przewód wymienić trzeba![]()
witam jak padnie ci turbina to dym bedzie taki jasno niebieski wiem bo mialem czarny to przewarznie nagar
Oklejanie tej rury na niewiele się zda. Problem i tak wróci - niestety. Przerabialem to u siebie.