Limited 500 wyglądała tek w środku:
a tak na zewnątrz:
![]()
Saroo ta twoja ma coś zapadniete sprężyny i zardzewiałe tarcze
A wracając do tematu gdyby zdemontować ten spojler/zderzak z Tesco to ta Alfa ujdzie
Aha no i najlepiej przerzucić do "porady przy zakupie"
No i felgi są z juniorki/końca produkcji 145 a nie zendery.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Pogonie Ci moja jak chcesz .. 145 2.0 TS 150km 98r. z cena sie dogadamyczaje sie na 159
![]()
nie no panowie toż to składak jakich mało wersja przedliftowa środek po lifcie(nie cały), zamiast zderzaków jakieś paskudne pługi, felgi ala limited 500-ale się uśmiałem, ale najgorsze jest to co wypisuje ten koleś, ten samochód nie ma ani jednego elementu wspólnego do limited 500 a na dodatek pojeżdził nim nie całe pół roku i sprzedaje bo się wariator zaczął "odzywać" Hahaha
Wnioski: Powodzenia dla kupującego
byłem dzis opatrzyc taka jedna 145 1.6 boxer fajna nawet zawias ok nie zgnita tylko ten motorek tak jakoś dziwnie falował, co to może być ???????????????/i na wyzszych obrotach tak troche przerywał ?????????poza tym oki nie mam mozliwosci podpiać akurat teraz pod kompa mieliscie już takie co w swoich boxerkach czy warto kupiś z tym silnikiem??????????
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson