U tminów wymienią mi sprzęgło we wtorek i jak wszystko po tym będzie ok to się bankowo zjawię![]()
U tminów wymienią mi sprzęgło we wtorek i jak wszystko po tym będzie ok to się bankowo zjawię![]()
Teraz mogę już powiedzieć, że będę na pewno, autko po wymianie sprzęgła to zupełnie insza inszość, wielkie podziękowania dla tmin teamu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A gdzie spot się się odbywa? chętnie dołączę![]()
więc kiedy się stykamy ;>
Życie z pasją!
145 1.9 TD
147 1.9 JTD 16V
Lancia Delta III 1.6 JTDM
to kiedy to spotkanie,bo jak do tej pory nikt sie nie okreslil dokladnie co do terminu i miejsca.JA proponuje 20 styczen godz.17 na parkingu REAL-u przy Pilsudskiego.Czekam na odzew
ok pasuje, choć może wartoby spotkać się jeszcze trochę za jasności? a mox e jak będzie śnieg jakieś ognicho byśmy tzrasnęli sobie zimowe? (tylko gdzie....)
tylko zimą ogniska się ciężko rozpalają, jak będzie choć trochę odwilży to w ogóle tego nie widzę ale nie byłem harcerzem tak więc może nie do końca wiem o czym mówięJak by co to wrzucę siekierkę do bagażnika :twisted:
kogo?? :wink: :mrgreen:Napisał adams
Jak nie okreslone - termin juz ustalony: 20 stycznia a miejsce jak zawsze to samo - parking Real na Pilsudskiego. Tylko godzina jest do dogadania - moja propozycja to 15 i czekanie do 16 na reszte. A pozniej moze wkoncu do tego InCentro sie zabierzemy. Pasuje wszystkim :?:Napisał RAFAL
Mi pasuje o ile na weekend nie wyjade na narty.
Wiec jezeli tylko bede w lodzi to sie stawiam.