Hm...
Oczywiscie polska droga rozwali zawieszenie na drazkach skretnych w czolgu, ale O WIELE trwalsze a rowniez wielowahaczowe zawieszenia montowane sa w Opel Vectra B, Peugeot 406 (no ale tu za to drazki zbieznosci padaja choc cena i tak jest o wiele nizsza niz serwis alfy), kia ceed, toyota avensis (starsza generacja nie najnowsza i nie ta podobna do vectry c)
In plus mozna zaliczyc to ze teraz mozna mnostwo tanszych zamiennikow kupic, z reszta ja kupujac auto wyszedlemz prostego zalozenia - i tak jest z tego samego rocznika o 40 a nawet 50% tansza niz A4 czy VW Pasek B5 i czesto lepiej wyposazona, wiec od czasu do czasu jak cos do niej doloze to i tak wyjde na swoje. Prawda jest ze nic z tamtych lat i z tej klasy nie jezdzi jak AR156. Opinie o awaryjnosci mozna wlozyc miedzy bajki - dla przykladu zawiecha w A4 I generacji czy VW B5 wytrzymuje mniej a jest drozsze w naprawie.
Alfa Romeo 159 sedan, 2.2 JTS 185KM, 2005, Argento
Czarny dym - prawdopodobnie padła turbosprężarka/ leją wtryski
Niebieski dym - umarły uszczelniacze lub pierścienie
Biały dym - Konklawe wybrało nowego Papieża
Nie wiem czy w tym wszystkim nie ma troche przesady? Wydaje mi sie, że o każdy samochód trzeba dbać, aby nim jeździć bezawaryjnie. I co z tego że sie ma zadbany samochód, gdy dzisiaj, pijany kierowca wiechał mi w tył mondeo. Samochodem moglem wrócić do domu ale, policja zabrala dowód rejestracyjny.
Jak to ci zabrali za co?? Przecież pewnie to nie twoja wina.
a co za róznica, skoro auto nie nadaje sie do jazdy![]()