Bierzcie szczegółowe raporty zleceń, które otwieracie w ASO, bo Was w balona pewnie robią. Stary numer z tulejami - zamiast wymienić wahacze na gwarancji, to myją wodą i piszczenie ustaje do następnego zabrudzenia.
Trzeba korzystać z gwarancji![]()
Witam, oczywiście że ja na swoją Julkę nie mogę narzekać bo za sam wygląd i to jak przyciąga wzrok można jej wszystko podarować![]()
Co do pewnych usterek to może nie wina tylko samochodu ponieważ moja Giulietta jest parkowana praktycznie na plaży. Tak więc był wielki sztorm około tygodnia i klapka od paliwa to była właśnie tego wina. W serwisie naprawili to w kilka minut.
W Polsce były mrozy nawet poniżej 10 pamietam i też mi klapka przymarzła, ale tutaj jest cały czas od 5-10 na plusie wiec tym razem był piach z plaży![]()
Dziwi mnie jeszcze jednak zawieszenie i zgrzytające wnętrze nawet gdy jest 10 na plusie![]()
Pozdro
Zgrzyty z zawieszenie dochodzą u mnie z wszystkich stron z przodu i tyłu, czasami nawet na niskim spowalniaczu.... a bagażnik sprawdzałem nie mam konserw heeheh![]()
Najwidoczniej mam przesłanki ku takiemu stwierdzeniu że polskie części nie są za dobrej jakości , a to że polak jak coś nie zwędzi by się nie nazywało to już inna sprawa.
A ogólnie nie jesteśmy głupim narodem
Nie zmienia to faktu że przy dzisiejszych mrozach -12 to już chyba więcej części czaskało się i skrzypiało niż jest to możliwe, totalna masakra to dopiero 3K co będzie po 30k![]()
Serio jest aż tak źle ? - bo zaczynam się bać że to się rozsypie po przejechaniu 30k
Ostatnio edytowane przez tygrysio ; 23-02-2011 o 11:15
Mam podobne odczucia :/
Bez urazy ale nawet na forum Dacii nie ma takich wpisów by "wszystko" trzaskało po 3000 km. No troszkę przesada - zaczynam się zastanawiać nad wycofaniem zaliczki. Co by o Golfie nie powiedzieć ale pierwsze trzaski pojawiły się gdzieś po 10 000 ale to były jakieś naprawdę niuanse. A z Waszych opini wynika że to jakaś totalna niedoróba która trzeszczy i haczy skrzynią biegów po wyjechaniu z salonu
A serio to nie jest normalne
![]()