Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Temat: Pytanie do krakusow:)

Wodzu
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał www156 Zobacz post
    Widzę, że kolega instruktor (chyba), a w której szkółce.
    Teraz już były. Chyba na szczęście Jakoś dzisiejsza młodzież mnie przerosła, albo ja się za szybko zestarzałem. Uczyłem w Proszowicach, paru Alisti też mam na sumieniu. Uczyłem w dwóch szkołach, ale po co robić kryptoreklamę Wracając do tematu. Pablo ma zdecydowaną rację, temat do wszczęcia bojów i tyle. Nie da się, nie można, nie wolno uogólniać. Każdy z nas ma do czynienia z najróżniejszymi kierowcami, dla jednych są to ludzie w kapeluszach, dla drugich ludzie w skodach, dla innych KPR, tylko jak to się ma do rzeczywistości. Po prostu nijak. Stwierdzając uogólnienia można sobie tylko wrogów narobić. Czy twórca tematu twierdzi też, że blondynki są głupie (przepraszam nasze wspaniałe blondyneczki), bo takie są dowcipy, które ludzie sobie odpowiadają? Tworzy się marne stereotypy, które później tworzą legendy i których nie można zwalczyć. Czy nie przypomina Wam to legendy o naszych Alfach?? Wracając do KPR. Niestety leżę już w łóżku, ale w pracy postaram się poszukać i wrzucić na forum statystyki wypadkowości w Małopolsce . KPR nie wygląda tak źle.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar drobiazdzek
    Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

również jestem za zamknięciem idiotycznego tematu, co maja wspólnego tablice z kierowcami - nieudacznikami? A jak np. twój ojciec wsiądzie do auta kolegi, który ma rej KPR i zobaczysz go na drodze, to też będziesz go jeb...ł , że piz..da nie kierowca? Zamknąć ten temat i już!!!
    nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....

Użytkownik Maniak resoraków Avatar R.Y.D.Z.U
    Mieszka w
    Brzeszcze / Wieliczka / Bieruń
    Auto
    MiTo - dzikie 78KM :)

Domyślnie

Proponuję aby Moderator zamknął temat, bo niczemu nie służy oprócz bicia piany i pokazywania wyższości "miastowego" względem "prowincjuszy". Stanowi pole do popisu dla forumowych troli.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar lesio80
    Mieszka w
    tychy
    Auto
    Narazie Fiat Panda 1.2 i 60 szalonych chabet , AR będzie za jakiś czas

Domyślnie

Cytat Napisał R.Y.D.Z.U Zobacz post
    Proponuję aby Moderator zamknął temat, bo niczemu nie służy oprócz bicia piany i pokazywania wyższości "miastowego" względem "prowincjuszy". Stanowi pole do popisu dla forumowych troli.
    Potwierdzam, lepiej zamknąć

homel86
    Gość

Domyślnie

widze ze ladna burze wszczalem, sorka nie mialem takiego zamiaru, nie uwazam sie za lepszego miastowego,jestem z okolic krk i rej mam KRA, nie uwazam tez ze jezdze lepiej od innych, mam skonczony kurs instruktora i wiem ile jeszcze mi brakuje do perfecta, ale jezdzac po krk nie wyprzedzam na podwojnej ciaglej i na przejsciu dla pieszych oraz nie zajmuje 2 pasow na rondzie i uwazam ze taki bandytyzm drogowy nalezy pietnowac, nie mowie tez ze kazdemu psu burek na imie, moze poprostu jestem przewrazliwiony na punkcie niektorych blach, ale jak narazie moje stereotypy pozostana takie jakie sa;P

Użytkownik Pirat drogowy Avatar adayena
    Mieszka w
    Wieliczka
    Auto
    AR 156 SW 1.9JTD 2004r

Domyślnie

Ja jestem KWI i u nas pokutuje żart "że zakazy w Krakowie nie dotyczą MPK i KWI". Ale to oczywiście jest żart. Są kierowcy i kierowcy. Bez względu na blachy. Tu nie będę wypisywać, ale na spocie mogę opowiedzieć co ostatnio odstawiałam na jednym z rond w Warszawie
    Ostatnio edytowane przez adayena ; 01-03-2011 o 11:26

Hanys Romeo Avatar Adam$72
    Mieszka w
    SI
    Auto
    sztrucel 156 2.4TDI , FZS 600

Domyślnie

Cytat Napisał adayena Zobacz post
    ale na spocie mogę opowiedzieć co ostatnio odstawiałam na jednym z rond w Warszawie
    A co odstawiałaś?Powiedz mi na ucho