Teraz już były. Chyba na szczęścieJakoś dzisiejsza młodzież mnie przerosła, albo ja się za szybko zestarzałem. Uczyłem w Proszowicach, paru Alisti też mam na sumieniu. Uczyłem w dwóch szkołach, ale po co robić kryptoreklamę
Wracając do tematu. Pablo ma zdecydowaną rację, temat do wszczęcia bojów i tyle. Nie da się, nie można, nie wolno uogólniać. Każdy z nas ma do czynienia z najróżniejszymi kierowcami, dla jednych są to ludzie w kapeluszach, dla drugich ludzie w skodach, dla innych KPR, tylko jak to się ma do rzeczywistości. Po prostu nijak. Stwierdzając uogólnienia można sobie tylko wrogów narobić. Czy twórca tematu twierdzi też, że blondynki są głupie (przepraszam nasze wspaniałe blondyneczki), bo takie są dowcipy, które ludzie sobie odpowiadają? Tworzy się marne stereotypy, które później tworzą legendy i których nie można zwalczyć. Czy nie przypomina Wam to legendy o naszych Alfach?? Wracając do KPR. Niestety leżę już w łóżku, ale w pracy postaram się poszukać i wrzucić na forum statystyki wypadkowości w Małopolsce . KPR nie wygląda tak źle.