Będzie ktoś z forum podczas majówki w Skierniewicach?
Będzie ktoś z forum podczas majówki w Skierniewicach?
Ja jeszcze nie wiem czy bede w skierkach.Moze zrobie jakis wypad na dzien gora dwa.Jutro sie raczej wszystko wyjasni
ja będę jutro wieczorem w skce![]()
Bywałem ostatnio w Skierniewicach i jakieś dwa tygodnie temu zauważyłem kilka Alfinek. Na ul. Skłodowskiej zawsze stoi przy wylocie 155, kawałek dalej wgłąb miasta kilka razy widziałem srebrną 145, przy samym rynku znalazłem czerwoną 146 na czarnych, miejscowych blachach, a 50 metrów dalej dumnie prezentowała się czarna AR 33 IMOLAna Łowickich numerach, z pogniecioną maską
i otwartym szyberdachem. Dosłownie minąłem się z jej kierowcą i nie udało się zagadać
Gdy wracałem ze sklepu już jej nie było. Czy ktoś widział lub zna właściciela?
Tak jak już pisaliście ogólnie sporo włoszek jeździ po ES. Szkoda, że tak niewielu ich kierowców się udziela
![]()
Akurat nie znam wlasciciela tej 33 ale jak cos potrzeba to jakbym go widzial na miescie to moge sie spytac.Chcesz ja od niego kupic?
Nie, ale dzięki mourning. Już za dużo mam Belli na utrzymaniuChciałem się tylko dowiedzieć skąd jest i czy zagląda na forum. Tak w ogóle to jak będę Alfą w Skierniewicach, chyba zapoluję na inne Alfy na drodze i zaproszę na forum;P bo coś kiepsko z frekwencją w Sk-cach. Najwyżej wezmą mnie za wariata hehe
![]()
Ja staram sie zapedzic w inny sposob.Jak tylko jest zimno to chodze w klubowym polarze od anio_jojo ale jakos ludzie sie dziwnie na mnie patrza hahahha
Od niedawna ja jestem posiadaczem srebrnej 145-tki, być może mnie widziałeś. A jak się dobrze rozejrzeć to nie tak mało jeździ Alf po Skierniewicach.
Faktycznie kilka-klikanaśnie sztuk jeździ. *Ostatnio widziałem bardzą ładną czarną GTV Spider z czerwonymi fotelami, piękny okaz
Panowie, może zorganizowalibyśmy jakiś mały Spocik w Sk-ce , np na parkingu nad zalewem, w jakiś weekend? jest ktoś chętny?
Pozdr.