To może nie będę psuł zabawy tym którzy oglądali (ja oglądałem z trochę ponad godzinnym poślizgiem i niedawno skończyłem) Ale w końcówce bardzo się zdziwicie!
![]()
To może nie będę psuł zabawy tym którzy oglądali (ja oglądałem z trochę ponad godzinnym poślizgiem i niedawno skończyłem) Ale w końcówce bardzo się zdziwicie!
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Też będę oglądał.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
No fajny odcinek, bo dwa świetna auta z Włoch. Na mnie wrażenie zrobiło to Maserati, za 36tys, takie coś kupić kto by pomyślał. I tak jak mówił prowadzący niby nie duża kasa a jaki prestiż na ulicy. No i z tymi prawie 300 rumakami było by co robić![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Fakt, prestiż (i absolutna MAGIA) jest, ale jak chcesz, żeby to autko było zawsze do twojej dyspozycji to powinieneś pewnie przynajmniej 2 dychy trzymać w pogotowiu na "fundusz remontowy", bo jak tego wyprodukowali 600 sztuk (wersji biturbo), to albo będziesz szukał części przez pół roku, albo sporo za to zabuliszOczywiście niewykluczone jest w pewnych przypadkach jedno i drugie
![]()
Może wrzucił by kto linka do tego odcinka?
a dzis był Mito w automaniaku .
ta skóra w tej 156 była cudowna