tez nad tym myslee...z tym ze zdecydowanie wolalabym aby ktos jechał swoją AR, bo ani mój romeło nie był jeszcze tak daleko ani jego pania wogole to sa jacys chetni?
tez nad tym myslee...z tym ze zdecydowanie wolalabym aby ktos jechał swoją AR, bo ani mój romeło nie był jeszcze tak daleko ani jego pania wogole to sa jacys chetni?
Ja się też poważnie zastanawiam tylko u mnie wchodzi w grę raczej jeden dzień - jechać i wracać -na więcej nie mam czasu. Alfą moją można jechać - pocisk nie jest ale dojedzie i wróci no i ma gaz czyli kupa kasy w kieszeni![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
nawet na 1 dzien to i tak bylaby nie lada gratka...pocisk nie pocisk heh wazne ze pojazd z emblematem ARna gaz to tanio składka przynajmniej wyjdzie
...jestem za tym zeby wpisywali sie chetni...i kierowcy i pasazerowie, bo ja raczej pasazer
![]()
jak będzie ekipa to jestem chętnybardzie jako pasażer, bo tylko 90 koni pod maską wiec za bardzo bym was musiał gonić
chyba, że zajdzie taka potrzeba to gonił będę
![]()
http://alfacity.hu/en/
tym razem 9 ojro
ja sie moge zabrac ale jako pasazerbedzie ktos taki dobry zeby mnie przybrac??
Jak się nie zmieścisz u mnie spakujemy Cię do bagażnika![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Mnie korci, ale... raz - problemy rodzinne, dwa - kasa
Ostatnio edytowane przez R.Y.D.Z.U ; 23-04-2011 o 15:13
Na chwilę obecną jadę z Weroniką (przynajmniej mam taką nadziejeze mnie przygarnie) ale coś moja siostra się zastanawia wiec jakby co mogę Cię przygarnąć albo mógłbys jechać z Weroniką zamiast mnie, jeżeli pojadę autem. Wszystko myślę, że do dogadania jest
Na dzisiaj zostaje Ci bagażnik![]()
Ostatnio edytowane przez Darek-1989 ; 24-04-2011 o 12:08