A mi sie udalo samemu naprawićPrzycisk był caly czas wcisniety , wiec go wyjąłem , rozebralem, mechanizm odskoczyl i narazie dziala
![]()
A mi sie udalo samemu naprawićPrzycisk był caly czas wcisniety , wiec go wyjąłem , rozebralem, mechanizm odskoczyl i narazie dziala
![]()
U mnie tez trzeba bylo trzymac caly czas (zarowno kierowcy jak i pasazera ) i naprawilem je ...... - tasma izolacyjna (taka do przewodow elektrycznych )
Wyjalem przyciski z siedzenia owinalem kilka razy ciasno ta czesc ktora sie chowa w fotelu i spowrotem wcisnalem na miejsce , dziala idealnie juz od prawie 2 miesiecy (kobitka czesto uzywa zwlaszcza wieczorami)
Wiem ze to brzmi troche druciarsko , ale wyglada ok (nie widac tej tasmy ). Owiniecie sprawia ze przycisk jest troszke bardziej scisniety i chodzi ciasniej w prowadnicy .
Jak ktos bedzie chcial to zrobie fotki pozniej .
Panowie a jak wyciagnac ten przycisk ?![]()
wypycha sie go od spodu wychodzi bez problemu
Hej
Czy przyciski do podgrzewania fotela w 166 po włączeniu - świeci jakaś kontrolka albo przycisk ??. Pytam bo rozważam zaadaptowania takiego przycisku do 156 - bo te w 156 umómy sie nie są w rewelacyjnym miejsu do włązcania/wyzcania i sprawdenie czy jest właczone/wyłączone granie niejest zbyt komfortowe.
czy ta kontrolka jest w przycisku czy odrębnie tak jak w 156 ??
Dzięki za odpowiedź
w przycisku![]()