cena jest ta samNapisał alces1
no dokładnie 20groszy tansze
DD
14,90za 2 sztuki czyli 4szt + koszt wysyłki 6 =35zł 80gr :mrgreen:
a tam 8zł sztuka czyli 32zł + 4przesyłka 36zł 8)
pozro
hah - to pewnie niedokładnie przyjrzałem się akcji, którą podał powyżej kolegaNapisał robak#21
Pozdrawiam.
- Rafał
Ja rygielki zmieniłem już jakiś czas temu , dostałem w jednym z olsztyńskich sklepów. Musiałem tylko od dołu parę razy owinąć taśmą izolacyjną , bo były ciut za cieńkie i obijały się o ten plastikowy oring.
Wyglądają tak .
Przepraszam za jakość zdjęcia.
Alces
te z twojej aukcji pasuja idealnie??
da sięje wkręcic tak że po zablokowaniu zamka cłae się chowają??
nie latają na boki??
Mają identyczne wymiary jak te oryginalne.Napisał b.pawelek
Z tyłu się chowają - z przodu nie do końca, ale tak chyba ma być (chociaż nie wiem dlaczego).
Czy "latają na boki" - u mnie nie, spasowane są dosyć dobrze.
Co prawda mam tylko jeden, bo sprzedawca wysłał mi na próbę czy pasują. Sprawdzałem z przodu i z tyłu - dla mnie jest OK, więc zamówiłem cały komplet.
Pozdrawiam.
- Rafał
Dokladnie - tak jest u wszystkich chociaz rowniez co to mialoby niby miec na celu??Napisał alces1
Moze ktos ma pomysla :mrgreen: :?:
Przemyślenia są różnie, np. mnie przyszedło do głowy, że może dlatego, by podczas wypadku się nie skaleczyć dodatkowo.Napisał Siekier
Chociaż ciekawostką jest to, że te z przodu wystają po wciśnięciu, a te z tyłu licują się z tapicerką drzwi.
Doszedłem więc do wniosku, że te z tyłu chowają się po to by małe dzieci nie mogły otworzyć samochodu, chociaż jest przecież blokada otwierania drzwi z tyłu od wewnątrz, podobnie jak blokada otwierania tylnych szyb.
No, ale skoro pytasz o przemyślenia
Pozdrawiam.
- Rafał
tylnych nie wkręcaj do końca na pręt i nie będą się całe chowały.Ale z drugiej strony jak się nie wkręci do końca to mogą latać.Napisał alces1
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD