@Bizon
dla mnie OK, kto jeszcze chętny ?
@Bizon
dla mnie OK, kto jeszcze chętny ?
ja również jestem za
Fiat 126p --> Alfa Romeo 145 QV Nero --> Opel Vectra C GTS + Alfa Romeo 145 QV Rosso
Ja się wstępnie piszę.
No panowie, kiepsko - tylko cztery osoby chętne na spocik?, pasowało by do piątku coś ustalić, zgłaszajcie się!
jak po 20 marca to ja zawsze chetnie ...ale jestem w polsce tylko miedzy 21 marca a 29 ...jak zwykle tylko tydzien do dwoch w miesiacu...kurcze a tak bym sie chcial w koncu z wami zobaczyc...no i z Bizona CUDEM
I ja może się zjawię ale dlaczego tak wcześnie!? Obiadu nie zdąże zjeść a godz musze poswiecic na dojazd do KRK
Nie byłem pewien, czy mam jakieś plany na sobotę. Teraz z czystym sumieniem mogę napisać, że ekipa rwd dopisze. :mrgreen:
bimski, Amożemy spota ustalić na 15:00!? Pytanie jeszcze gdzie!? Ja bym proponował parkin w byłym Geancie, a juz mowie dlaczego, ponieważ jesli nawet bedzie padac mozna spokojnie pogadac i poogladac furki, a i na lotnisko blisko ( fakt ze plyty ale zawsze). Jeszcze moze lista kto na 100% bedzie
1. goofy2
A tego to ja już nie wiem.Napisał goofy2
Mi jest pora obojętna, mam całą sobotę wolną.
1. goofy2
2. bimski
myślę że lepiej będzie o 14.00; może być pod byłym Geantem, co wy na to? tylko żebyśmy się nie szukali- parking zewnętrzny czy wielopoziomowy?