u mnie było podobnie luz na tuleji wachacza - szkoda zabawy w wymiane lepiej cały wachacz...
może to banalne ale podokręcaj porządnie koła wejdz pod auto i wszystkie śruby w zasięgu wzroku które mają związek z zawieszeniem - ostatnio mi pomogło
u mnie było podobnie luz na tuleji wachacza - szkoda zabawy w wymiane lepiej cały wachacz...
może to banalne ale podokręcaj porządnie koła wejdz pod auto i wszystkie śruby w zasięgu wzroku które mają związek z zawieszeniem - ostatnio mi pomogło
Sprawdz przegóby wewnętrzne, dodatkowo podczas jazdy jak kierownica się mocno trzęsie to może to być to. Efekt pukania jest taki jakby ktoś był pod spodem i walił młotkiem jak mu przyjdzie na to ochota czyli raz częściej a raz rzadziej, a czasami jest cisza.
I nastała cisza wszystko bylo niby ok, ale po rozebraniu calego zawieszenia i poskręcaniu go spowrotem jest cicho, może coś sie popuściło, nie wiem zobaczymy czy cisza zagości na dłużej![]()
MARIN i jak w końcu coś robiłeś? czy sprawa się wyjaśniła? Bo mam chyba coś podobnego więc wszelkie uwagi będą dla mnie cenne.
FORZA ITALIA !
Rozkręcili całą lewą stronę wyciągneli wahacz i amortyzator poskręcali spowrotem do kupy i przestało nic nie było wymieniane prócz gumek na łącznikach. po skręceniu jest ok
U mnie też przestało, miałem niedokręcone koło - makabra.
FORZA ITALIA !
no tak jak pisałem wcześniej czasami przyczyny sa banalne![]()