Autko piękne![]()
Autko piękne![]()
ech piekna alfa- kupię sobie może za 2 może za 3 lata![]()
“You cannot be a true petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo – it’s like having really great sex which leaves you with an embarrassing itch.” – Jeremy Clarkson
chyba wczoraj poszło....
Piękna jest ta 159 ale bardziej lubie w wersji sedan![]()
Nie. Skóry manufaktury Poltrona Frau są z jasnych tylko beige i grigio. A to jest klasyczne wybarwienie cuoio, czyli naturalna skóra. We włoskich samochodach najczęściej zestawiane z grafitowymi dywanikami. W mojej pierwszej 147, którą miałem od nowości miałem taki kaprys, że sobie taką zafundowałemNapisał Milano_155
Cudna!
Taaa, i na Zachodzie, żeby najeść się miodu starczy schylić się do strumykaNapisał Korczu
Przeciętna użytkowania samochodu w Niemczech to 3 lata, w Polsce 4 lata. Ale diesle to samochody długodystansowe, na autostrady, na codzienne dojazdy do pracy po 50-150 km. Wcale nierzadkie są przebiegi tzw. JW Jahrewagen po 100 tys. km. Tylko dodaje się wtedy BAB, że po Bundesautobahnie, czyli w domyśle mniej zniszczone. A jaki tu podają przebieg? Jak ktoś jeździ 20 tys rocznie, to dla małego przebiegu nie kupuje się diesla. Kwestia cen diesli, podatków w ropie i bezpośrednich.