Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Temat: Pierwsza w życiu jazda AR

Rosik
    Gość

Domyślnie

ja jak swoją kupiłem i zaparkowałem przed domem to średnio co godzina, dwie, wychodziłem na dwór żeby się jej przypatrzeć i nadal to robię
    A wrażeń z samej jazdy nie da się opisać wystarczy powiedzieć że ostatnio wsiadłem do Forda Fusion i mógłbym przysiąc że jadę furmanką

Moderator Fachowiec Avatar Lukasz A.
    Mieszka w
    Koszalin/Szczecin
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Rosik
    ja jak swoją kupiłem i zaparkowałem przed domem to średnio co godzina, dwie, wychodziłem na dwór żeby się jej przypatrzeć i nadal to robię
    ja tez tak mam z tym ze ja nie wychodzilem na dwor tylko siedzialem w oknie :mrgreen:

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Milano_155
    Mieszka w
    DW
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Lukasz A.
    Cytat Napisał Rosik
    ja tez tak mam z tym ze ja nie wychodzilem na dwor tylko siedzialem w oknie :mrgreen:
    Ja tez w oknie siedzialem, no i czasem lubie sobie tak przezno okno popatrzec na moje autko z mysla ze inni maja gorzej :twisted: :wink:
    Il cuore ha sempre ragione.

Senza cuore saremmo solo macchina...

Piotrek3006
    Gość

Domyślnie Moja BELLA V6

Nie bede obojetny wobec tego wątku...
    Jak kupowałem moja belle od kolegi z forum hehe to usłyszałem że trzeba się przejechać V6 żeby zrozumieć o co chodzi hehe jezdziłem wcześniej V6 audi i to było nic w porównaniu z tym co oferuja włosi w belli...
    Wygląd cudowny, taki klin. kiera w drewnie przyciąga wzrok radio.... po co radio hehe nie włączam oprócz korków bo to tak jakby w filharmonii sluchac mp3 hehe
    Mógłbym tak jeszcze ale po co...

Alfa Romeo - wyraża wszystko

marcik
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Milano_155
    Cytat Napisał Lukasz A.
    Cytat Napisał Rosik
    Ja tez w oknie siedzialem, no i czasem lubie sobie tak przezno okno popatrzec na moje autko z mysla ze inni maja gorzej :twisted: :wink:
    to pocieszające, że nie tylko ja siedzę w oknie i gapię się na moją Alfę :>>

Użytkownik Pirat drogowy Avatar DaniioDTB
    Mieszka w
    WZY
    Auto
    33 boxer dell'orto carbs

Domyślnie

Ja też się cieszę że nie jestem jedynym chorym na tym forum,który dosyć często wygląda za swoją Bellą. Nawet z 10 piętra wyglądam przez okno by zobaczyć niunie na parkingu jak stoi wśród innych aut(i zawsze się wyróżnia),a gdy moi rodzice jadą gdzieś Alfunią to nierzadko wychodzę ich pożegnać tylko po to by popatrzeć na nią w ruchu i posłuchać jej muzyczki jako pieszy.
    Także mam nadzieje że nigdy nie wyzdrowiejemy z tej choroby,pozdrawiam

Miedziak
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lopezius
    Ja wybierając się na rejs po komisach samochodowych w celu zakupu czterech kółek, nawet w najśmielszych myślach nie brałem pod uwagę Alfa Romeo, ale kiedy ją zobaczyłem już byłem chory, a jak się przejechałem - koniec, kasa na stół i jeżdżę nią do dziś z bananem na twarzy

Ja miałem tak samo, jak zobaczylem to wiedzialem że to jest to Miłość od pierwszego wejrzenia?

Użytkownik Świeżak Avatar czarek145
    Mieszka w
    Środa Wlkp.
    Auto
    159 SW 1.9 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał marcik
    to pocieszające, że nie tylko ja siedzę w oknie i gapię się na moją Alfę :>>
    Też to mam
    Ja jak pierwszy raz przejechałem się AR wiedziałem, że moje kolejne auto to musi być Alfa.
    Ta, którą jechałem pierwszy raz nie była w zbyt dobrym stanie, ale mimo tego zakochałem sie od momentu gdy chwyciłem kluczyk w ręce (czerwony z logo AR). Jak ruszyłem i poczułem pracę zawieszenia i swoisty kontakt z drogą i autem wiedziałem, że muszę mięć Alfę. I stało się... miesiąc później kupiłem swoja aktualną Alfinkę.

AR_33
    Gość

Domyślnie

Moja pierwsza jazda AR była daaawno temu, pamiętam jak przeczytałem w gazecie o 33 1.7 16V (1990), w 1992 roku kolega zadzwonił do mnie, że jest możliwość przejechania się tym samochodem tylko trzeba przyjechać do Niemiec. Wsiadłem w autko i po 3 godz. jazdy stałem przed błyszczącą czarną 33 1.7 16V.
    Jak prowadził kolega to było fajnie, tylko strasznie rzucało
    Jak już mogłem prowadzić przeżyłem szok, jak to jeździ, nic nie rzuca, samochód przyklejony do drogi no i ten krzyk silnika :twisted:
    Wysiadłem i powiedziałem że muszę mieć takie auto, nogi jeszcze przez godzinę mi drzały ops:

karpek_k1
    Gość

Domyślnie Pierwsza w życiu jazda AR

Ja pojechałem z żoną i synem po już zamówioną niebieską skodę fabię kombi. Od razu ją dojrzałem przy wjeździe na parking przed komisem - nawet nie dojrzałem, że to AR. Fabia od razu przestała mnie interesować, nawet na nią nie spojrzałem. Mia Giulia (takie ma napisy na bocznych tylnych szybach) i miłość od pierwszego wejrzenia - jak szczeniak. Właściciel pozwolił się przejechać - i amen ! żonie i synowi także odechciało się fabii... cały czas wyglądam za nią przez okno, jazda nią jest jak seks, a gdy jedzie nią syn to tak jakby mnie zdradzała, ech...