Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: Świetna prezentacja Alfy Romeo 159 !!!!

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

a co to za dziwna wypowiedz Huragana? Ja bym od razu miał wykasowany mail, jakbym cos takiego napisał. Czy jakis moderacio może zainterweniować?
    Co do wątku: czego Wy sie czepiacie??? powstał kolejny program moto, w ktorym dobrze mówią o alfie. I to program długi, w nietypowej dość telewizji.
    Tylko sie cieszyc.
    Ale nie, polskie, klasyczne narzekactwo. Napijcie sie wody, ludzie. Ochłodzi was.

---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:02 ----------

Cytat Napisał huragan Zobacz post
    Co wy z tymi klechami. Przeszkadza wam kościół? Idźcie posłuchać tego ścierwa Zgagi lub tego tam sregala czy cuś.
    przeszkadza niektórym ojciec derektore, przeszkadzają niektórym klechy lubiące małe dzieci, kobiety albo młodszych klechów, jak Paetz na przykład, przeszkadza nam polityczna agitka w niektórych swiątyniach, Huragan, przeszkadza nam stawianie na ołtarzach albo w szopkach kadłuba samolotu i tym podobne, żenujące i kompromitujące zachowania.

Ale nie przeszkadza nam, jak dobrze mówią o alfach. Program w TV Trwam jest OK.
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?

Użytkownik Rowerzysta Avatar chmielo
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    156 - 2,5 V6 24V

Domyślnie

Moje zdanie: dla osób nie znających się na motoryzacji przedstawienie auta będzie okey, dla znawców włoskiej kuchni, żenada,
    brak jakiejkolwiek pasji, wszystko wykute...
    A*propos, w telewizji zarabia się za każde wymówione słowo???
    V-6 akustyczna heroina

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Ja napisze tak: znam tylko jedną osobę która skłonna jest założyć konto i w pierwszym poście napisać o wspaniałości 159. Bo tego dotyczy zachwyt a nie programu, który jest taki sam jak inne tego typu wydania-koleś najpierw łazi wkoło samochodu i opowiada jak fajnie wygląda, potem siada za kierę i dalej opowiada jak się fajnie jeździ, (nie ujmując niczego 159-tce). Powszechny scenariusz ani dobry ani zły, zbyt powszechny aby oglądać z zapartym tchem i wytrzeszczonymi oczyma. Jeśli jest tak jak myślę to zwykła obsesja.

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Co do wątku: czego Wy sie czepiacie??? powstał kolejny program moto, w ktorym dobrze mówią o alfie. I to program długi, w nietypowej dość telewizji.
    Tylko sie cieszyc.
    Ale nie, polskie, klasyczne narzekactwo. Napijcie sie wody, ludzie. Ochłodzi was.
    Program motoryzacyjny może się spodobać z powodu kilku rzeczy, tutaj nie ma żadnej:
    - zdjęcia są kiepskie, pewnie studenci dyrektora odbębniają praktyki
    - gość nie ma charyzmy, jest nudny jak flaki z olejem, nienaturalny, studenci powinni mu polać 2 sety przed programem
    - gość nie mówi nic konkretnego. Mówi co to auto ma, a nikt nie wie o co chodzi. To nie encyklopedia. Przez 1,5 minuty opisywać słupki samochodu? Kto na to zwraca uwagę?! Widzę - ładna i niepotrzebne mi zbędne babskie gadanie, rozpływanie się nad odcieniem lakieru wpadającym w kolory, których nawet nie znam.
    - dla laika ten przód jest agresywny, jednak dla kogoś kto docenia i rozumie design Alfy ten przód to połączenie rozwiązań z lat 70-tych, 90-tych i trochę nowocześności. Wyszło agresywnie w 159, jednak na pewno nie taki był zamysł Giugiaro patrząc na koncept Brery.

Odnośnie 169 - dla kogoś trzymającego się segmentów limuzyna segmentu E może być następca dla 159. Handlowo tak nie jest, fakt.

Mnie najbardziej zdziwiło mówienie o pojemności silnika "jeden siedem i pięć zero". Dwa razy musiałem to odsłuchać, żeby zrozumieć, że chodzi o 1750, a nie 1.7 i 5.0 PP

TV Trwam - to tak jakbym oglądał Al dżazirę albo jakiś inny Iran. Miejsce księdza jest w przytułku dla bezdomnych, a nie przed kamerami.

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Tuti, napisz Metanowi ze to nie moje konto, to założone na "jeden wpis o 159". Facet ma obsesje na moim punkcie i chciałbym, zeby moze jakis moderator powstrzymał ten obłęd? Pisze ze ja jestem Hyena, teraz ze ja założyłem to konto o 159...
    Są jakies granice? Bo zaraz zacznę nazywać to "uporczywym nękaniem".
    Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?