Co do Giulietty – w ostatnim numerze CARS byla informacja o wprowadzeniu nowego koloru. Piekny brazowo-czekoladowy metalik. Moze byc super...
Co do Giulietty – w ostatnim numerze CARS byla informacja o wprowadzeniu nowego koloru. Piekny brazowo-czekoladowy metalik. Moze byc super...
Sorry, mowa byla o kolorze w MiToAle byc moze pojawi sie rowniez w innych modelach...
Wczoraj widziałem Julkę w srebrnym (jak kto woli w szarym) metaliku. Do tej pory sądziłem, że kolor ten jest wyeksploatowany (choćby i przez to, iż ma go cała policja europejska), a tu zaskoczenie taki szary lub ciemno szary na Guliettcie wygląda zjawiskowo. Powiecie: ładnemu we wszystkim ładnie, ale ten kolor pasuje do tego auta prawie jak czerwony.
Brązowe mito:
Co do matowego koloru chyba jest kłopotliwy. Na normalnym zadrapanie można wypolerować, polerowanie matu spowoduje że będzie mniej matowy czyli kiszka.
Gruba pasta zaś pozostawi białawy odcień lub rysy. Wprawdzie to tylko moje doświadczenia z czarnym matem przy malowaniu silnika motocykla ale ogólnie może tak właśnie być.
fuj co to za kolor brązowy![]()