ja również chyba nie dam radyod wczoraj miałem problemy z aku dzisiaj się okazało, że jest zwarcie na jednej celi, teraz trzeba dozbierać na nowy aku ehh peszysko. A może ktoś ma nie potrzebną baterię 100ah?
![]()
ja również chyba nie dam radyod wczoraj miałem problemy z aku dzisiaj się okazało, że jest zwarcie na jednej celi, teraz trzeba dozbierać na nowy aku ehh peszysko. A może ktoś ma nie potrzebną baterię 100ah?
![]()
W takim razie kto będzie na tym spocie?
Bełchatów nic nie pisze... Odmeldujeta się?
Robert, co tam z Twoją Alfą się dzieje?
Padł mi napinacz paska od napędu osprzętu i przegub wewnętrzny. Strzępy paska rozwaliły gumę na przegubie. i dostały się do środka. Mam nadzieję, że w piątek przyjdą częsci i poskładam wszystko do kupy. Ciężko jeździc bez wspomagania i ładowania![]()
Kuba a kontaktowałeś się z chłopakami z Bełchatowa?? Może nawet nie wiedzą że jest spot??
Ja pisałem do kolegi Bartka z EBE, niestety go nie będzie, bo części mu nie doszły i samochód nie działa...
Ja na wszelkiego rodzaju spoty dopiero w lipcu będę mógł się pisać... Sesja się zaczyna w przyszłym tygodniu u mnie
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
A widzałem panów na Bugaju, widzalem....
pozdrawiam
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r
Widziałem i nie dojechałem...Trzeba było przyjechać i posiedzieć. Następnym razem mam nadzieje że będziecie. Pozdrawiam
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
Ja widziałem się wieczorem w Poniatowie z Kowall85. Nie mógł dojechać...jest usprawiedliwiony. Kuba rób samochód i to szybko bo niedługo kolejny spot
![]()
[QUOTE=Someone83;605144]Widziałem i nie dojechałem...Trzeba było przyjechać i posiedzieć. Następnym razem mam nadzieje że będziecie.
Ja dla zdrowia rowerkiem po lesie a żona z kinderem na plaży.... a propos kto ją po płytach gonił ....???????????? 145Q???
pozdrawiam
AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r