Dzięki za odpowiedzi.
Co teraz muszę zrobić aby znowu mieć gaz w aucie. Instalację mam, słowem mam wszystko oprócz butli.
Dzięki za odpowiedzi.
Co teraz muszę zrobić aby znowu mieć gaz w aucie. Instalację mam, słowem mam wszystko oprócz butli.
Właśnie dzwoniłem do firmy w której zdjęli mi butlę i o dziwo jeszcze ją mają, nie zezłomowali jej (stan butli bardzo dobry). Zaraz jadę po nią, a jak się uporam z rozrządem to pojadę do Bydgoszczy zalegalizować butlę i będzie ok. KOszt tej zabawy to od 150/300 PLN
Butla odzyskana![]()
Ostatnio edytowane przez ArturR_1975 ; 21-06-2011 o 10:56
Zgadza się ja u siebie zapłaciłem 180pln za legalizacje butli. Właśnie też papierów nie miałem. Teraz wszystko jest już ok. Życzę owocnego użytkowania instalacji.![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Tak ona wygląda. Czy kolega posiada taką samą? I czy jeśli za miesiąc pojadę zalegalizować butlę to czy będę musiał robić drugi przegląd techniczny czy wystarczy, że nie będę jej użytkował i za rok przegląd normalny + przegląd instalacji gazowej.
Btw. Butlę ponownie zamontowałem w bagażniku tak jak była, ale instalacji nie podłączałem. Niech to zrobi gazownik sprawdzając wszystko po kolei.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez ArturR_1975 ; 21-06-2011 o 16:13
To samo kolegojakbym widział swoją. Zalegalizuj. Ale co do uzytkowania to szczerze nie wiem. Moim zdaniem musisz jeszcze raz zrobić przegląd ale tylko samej butli, bo przecież reszte auta przeszła. Jedź tam gdzie robiłeś przegląd i dokładnie zapytaj. Nie chce Cię wprowadzić w błąd.
---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
A taki OT. Masz jakiś motocykl?? Bo widzę aku od moto masz![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Miałem Kawasaki KLE 500 93r. Niestety poszedł za Alfe 156.
Wracając do tematu: czy pod pokrywą ma kolega jakiś zegar czy coś podobnego? ponieważ na drugim zdjęciu u góry jest nakrętka z gwintem tylko nie pamiętam czy tam coś było.
Oj Artur tego to nie wiem. Alfa u mechanika stoi bo miska sie rozje**ła ;( więc nie pamiętam już jak tam jest.
Mam chorobę zwaną ITALIA
Ok. Bardzo dziękuję za pomoc.
Btw. Tem aku ze zdjęcia jest jeszcze od ETZ![]()
AHAZnam ból utrzymania i moto i auto ;/ ale z pasji się nie wylecze. No to działaj tam z instalacją bo jest super
![]()
Mam chorobę zwaną ITALIA