czekam na daszek przeciwsłoneczny już ponad 2 tyg co jest? pisałem 2 razy maila i zero reakcji.
czekam na daszek przeciwsłoneczny już ponad 2 tyg co jest? pisałem 2 razy maila i zero reakcji.
Napisałem mu jeszcze raz żeby zwrócił niezwłocznie pieniądze skoro nie umie poważnie się zachować. Co to za gość...wstydził by się sam siebie żeby ludzi w ch** na głupie 30 czy 40 zł robić. Mało ambitny typ...
Co z nim możemy zrobić? Nie ważne czy to 35 zł czy 5 zł...masz jakiś pomysł?
Można by się pokusić o jakieś zgłoszenie gdyby była większa liczba osób bo jak przypuszczam każdy, kto został oszukany ma dane sprzedającego...
Jeśli to SEBASTIAN ZAGÓRNY to i się zaliczam.
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Janusz Tomaszewski
PPHU Janusz Tomaszewski
SŁOWACKIEGO 33
43-502 CZECHOWICE -DZIEDZICE
niby na takie dane przelew był robiony....ale z maila jakiegoś Sebastiana wszystkie wiadomości były.
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
oszust. jestem kolejnym, który dał się wrobić. straciłem 60 zł za atrapę chłodnicy. niby stosunkowo niewielka kwota, ale dość tego - zamierzam zgłosić sprawę na policję.
w sumie wszystkie dane mamy tego gościa nie wiem czy te dane mają jakieś znaczenie w tej sprawie. Ale wypadało by faktycznie nauczyć gościa porządku. Nawet jakby nas zrobił na 5 zł....
Dokladnie ,ale tak sie dac nabierać ehhh
Nie jestem załamany tymi 45 złotymi, ale sam fakt mnie niszczy po prostu. Buractwo wysokich lotów. Ile osób z forum tutaj zostało rąbniętych w rogi? Możemy w ostateczności wszyscy się wybrać do "cwanego kolegi" z forum. Jeśli przyniosło by jakiś pozytywny efekt zgłoszenie na policje to też chętnie to uczynię.