W ogóle to do której będziecie na miejscu?
W ogóle to do której będziecie na miejscu?
W pierwszym poście było, że o 15
I spot Żyrardowa i okolic oficjalne uznajemy za zakończony. Pomimo niskiej frekwencji (ja i Sash
) i kiepskiej pogody atmosfera była super. Pogadaliśmy o autkach, zrobiliśmy prześwietlenie Sashowej 166'ki i bardzo miło przegadaliśmy sobie na różne tematy aż do 19'tej. Poniżej kilka zdjęć ze spocika. Sądzę, że w niedługim czasie będzie można organizować kolejne spotkanie.
Pozdrówki Chojnak![]()
Gratulacje...pomimo nie za fajnej pogody doszło do pierwszego spotu w okolicy. Mam nadzieje że będzie to początek spotów w naszym regionie i że kolejny termin został już zaplanowany. Z moich planów na ten weekend nie wiele wynikło,nie było ani classicauto ani lokalnego spotu. Mam nadzieje że informacje o kolejnym spocie pojawią się również na forum. Ja postaram się o lepszą pogodę i obecność 33Pozdrawiam
Powoli się klaruje pomysł na kolejny zlot, być może będzie łączony z lokalnymi z Bravo-Brava Team Polska, ale o wszystkim będę na bieżąco informował.
A no to fajnie, czekam na dalsze informacje![]()
Sporo sie dowiedziałem o Swojej 166.
Mamy kilka pomysłów na kolejny zlot, a jesli ktos też by chciał coś wnieść od siebie to czekamy.
Witam,
Będą w zeszły piątek w warsztacie MIKRUS w Międzyborowie od kolegi Chojnak79 dowiedziałem się, że organizowane są tego typu imprezki jak zlot w tak niedalkiej mi okolicy połączony ze zniżkami na szybki przeglądzik Alfy. Mam nadzieję, że niedługo znowu będzie coś organizowane, bo ja postaram się wpaść.
Witam,
w związku z faktem, że trochę czasu już minęło od ostatniego mini spotu proponuję zorganizować następny!!!
Wstępnie proponuję 24.09.2011 godz. 15-15.30 pętla autobusowa w Międzyborowie, ale oczywiście czekam na sugestie...
pozdrawiam.
Jak dla mnie to jest to dokładnie termin drugiej imprezy w tym roku na którą zamierzam pojechać.Niedziela by mi bardziej odpowiadała.
Spoko tak jak napisałem czekam na sugestie![]()