jesli beda jeszcze tansze to moze i ja kupie swoja wymarzona 156 :mrgreen:a za rok napewno beda tansze... :mrgreen:
jesli beda jeszcze tansze to moze i ja kupie swoja wymarzona 156 :mrgreen:a za rok napewno beda tansze... :mrgreen:
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
A nie chce nikt przypadkiem zamienic 166 na bmw e39?Rocznik 2000, granatowa, zadbana.
![]()
Tylko te ceny są... dziwne.
Masz Alfista rację, ale Alfa jest autem luksusowym, jak w BMW, Mercedesie czy Audi jakaś awaria się zdaży to też tysiące lecą... a jak w Volvo coś pójdzie to dramat... ASO omijać trzeba szerokim kołem.Napisał Alfista
I dlatego tego nie rozumiem. Skąd te ceny? 156'stki również spadły, ostatnio widziałem jakąś za 9000zł... no bez przesady.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Tak jak koledzy mówią, podsumować to można tak: podaż w górę (bo coraz więcej Alf z zachodu przypływa), popyt w dół (bo ludzie nie kupują, bo "Alfa wadliwa jest") = ceny w dół, żeby zbyć nadmiar podaży. Prosta zasada rynku![]()
Mnie niskie ceny pasuja ponieważ planuje przed wakacjami spelnić moje marzenie i kupić 166![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
Według mnie na rynku jest tyle aut że należy się liczyć z tym aby sprzedać auta trzeba naprawdę zaproponować konkurencyjną cenę aby się go pozbyć. A jak wiadomo są auta które trzymają cenę i są samochody które niestety tracą na wartości.
Trzeba wiec jeszcze czesciej powtarzac że Alfy się psują, sa drogie w utrzymaniu i w ogóle do gulfów sie nie przymierzają :wink:
Efekt: jeszcze stanieją i buractwo nie będzie kupowac zeby niszczyc i tuningować :mrgreen:
i ja kupie sobie 156 szybciej niz myslalem :mrgreen:Efekt: jeszcze stanieją i buractwo nie będzie kupowac zeby niszczyc i tuningować
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
To może teraz Ci i na 166 starczyNapisał AlfaFAN
![]()
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
cena lecą w dół jak cholera kiedy ja kupowałem moją 156 dwa lata temu ceny mojego rocznika w dobrym stanie utrzymywały się an 20-23 tyś zł teraz jest od 15 do 20 zależy od stanu.
Fakt na drogach coraz więcej alf romeo ten fakt mnie nie pokoi jak zamacham ręką do alfy to odmacha a dużo osób nie odmachuje bo kupili ją tylko dlatego że to Alfa Romeo i ładnie wygląda , fakt że ich jest więcej jest tym bardziej smutny dlatego że Alfa przestanie być Alfa i spojrzenia przechodniów za tobą już nie będą takie częste