nie.. w nocy to było tj kolo 23... droga to taka typowa droga wiejska wyłożona trylinką..pewnie dochodzenia kogo to droga i zalatwienia niz to wszystko warte..
nie.. w nocy to było tj kolo 23... droga to taka typowa droga wiejska wyłożona trylinką..pewnie dochodzenia kogo to droga i zalatwienia niz to wszystko warte..
To jak tak to chyba lepiej kupić nową bądź dobrą używaną. Ehh 23 ....o tej godzinie też mi się to przydarzyło w szczerym polu i jeszcze w ulewny deszcz!
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
heh no to ja tak samo... chwile potem przyszła taka burza że głowa małaco za podobieństwo
![]()
mam miskę do 115 KM, w razie czego odezwij się , pozdro.
uuu, chyba jednak wymiana miski Cię czeka...
Wiertar zapomnij o spawaniu tego. Ja myślałem że to mniejsze uszkodzenie a Tobie po prostu całość wyrwało ;/ szukaj miski![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
to jest do pospawania ale trzeba spawac z obu stron i przy wykręconym korku, a i tak pozniej trzeba gwint poprawic fachowiec sobie poradzi ,
Fachowiec sobie poradzi, ale znajdź takiego który to na 100% zrobi dobrze (porządnie się przyłoży i weźmie mniej niż za używaną miskę), już nie jedną miskę spawałem z mniejszymi uszkodzeniami, z czasem problemy, pocenie itd. Szukaj używki, ceny nie taka masakra a miskę i tak musisz ściągnąć, no i gwarancja będzie że przy próbie odkręcenia korka ta część miski także nie wyleci.
Firmy spawające aluminium bez problemu sobie poradzą z tym. Szczelność na miejscu się sprawdza specjalnym płynem.
Tylko teraz pytanie czy jest sens. Praktycznie każdorazowe szurnięcie koreczkiem grozi pęknięciem. Ja bym odpuścił sobie i szukał miseczki.
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360 - jest
Lancia Dedra 1.6 16V - jest
AR 166 3.0 V6 - była
AR 166 3.0 V6 Sportronic - jest