racja: tekst napisany na kolanie przez jakiegoś amatora, kompletnie nieaktualny.
racja: tekst napisany na kolanie przez jakiegoś amatora, kompletnie nieaktualny.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
mam nadzieję, że nie będzie miała muminkowatego przodu...
Ostatnio edytowane przez Intruz ; 26-07-2011 o 08:31
będzie miała, niestetymoda wsród firm samochodowych jest taka, że upodabnia się wszelkie odmiany i wersje do siebie. Będzie to wypasiony mumin
Tymczasem moja zamówiona bella będzie za około 2 tygodnie![]()
No to zajefajnie, gdzie zamówiłeś, jaki rabat, czekamy na fotki. I chyba się nie obrazisz, że żeby zamknąć buzię niedowiarkom zaproponuję zrobić je tak aby wiadomo było że to ty-prezes Bartek, rozdający karty na rynku pracy, nią powozi (np. w ściśle określonym otoczeniu w umówiony sposóbw określonym odstępie czasu).
To jakas specjalna wersja 159 bedzie skoro tak długo na nią już czekasz![]()
nie potrafisz napisać jednego posta pod moim adresem, bez kpiny, jadu, szyderstwa, ukrytego pod gładkimi słówkami? Chory jesteś z nienawiści czy co? Moze masz taki charakter, upierdliwca, po prostu?
Może jakieś kompleksy?
Są takie typy: zawsze muszą mieć ostatnie zdanie, wsadzić szpilę, ale co złego to nie, nie, to nie ja.
Przykro z kimś takim nie tylko rozmawiać ale w ogóle żyć. Współczuje twoim bliskim. Niedobrze się robi, jak się z kimś takim prowadzi dialog.
Co do meritum: nie zobaczysz żadnych fotek ani słowa informacji na ten temat. Własnie po to, żebyś dalej spalał się psychicznie sącząc jad i ironię.
Nie wiem czy wiesz: taka filozofia życia, taki styl myślenia, szkodzi tak naprawdę najbardziej Tobie, biedny, smutny, pełen złosci człowieku.
Moderatorów, zanim wywalą ten post, proszę o zwrócenie uwagi również Metanowi na formę i zasadność zwracania się do innego forumowicza w taki a nie inny sposób.
---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:46 ----------
czemu? wersja TI, z paroma bajerami w środku, dość długo trwały przepychanki co do ceny itd. Te auta nie stoją na parkingu, czekając na nabywcę. A ja jestem na wakacjach, nie naciskam więc na szybkość. Ważne, ze auto będzie.
Ostatnio edytowane przez KRS ; 30-07-2011 o 12:49
Alfanews.pl - "Potwierdzają się niestety złe wiadomości dotyczące premiery modelu Giulia. Odrzucony trzykrotnie w ciągu ostatnich 18 miesięcy projekt jest jeszcze daleki do ukończenia. Wersja Sedan zadebiutuje pod koniec 2013 r. Na Sportwagona prawdopodobnie przyjdzie poczekać aż do roku 2014. Obydwie wersje produkowane będą w Stanach Zjednoczonych i stamtąd eksportowane do Europy, zastępując model 159. Auto posiadać będzie silniki poprzeczne, oraz napęd na przednią, bądź obydwie osie" - więc chyba nie szybko przestaną produkować 159
Czytaj więcej: http://www.alfanews.pl/2011/08/08/na...#ixzz1UXcg78pI
lub będzie po prostu dziura w ofercie Alfy Romeo w segmencie D. Dodadzą kilka wariantów Mito i Gulietty i zaspokoja rynek. btw czytałem, że ma powstać Mito GTA może być ciekawie![]()
Born to be wild.
GTA z silnikiem 1.4 ? To już nie będzie chyba takie kultowe jak 147 i 156 GTA
1,4 ale 200KM przy takiej masie może ładnie latać. Przydała by się 159 GTA z jakimś właściwym motorem, może być nawet ten 1,75 ale twinturbo![]()
Born to be wild.