W którym miejscu ten drązek róznie sie od tych innych pozostałych "normalnych" stosowanych w jtd? Może u kolegi dało by sie wymienic mocowanie tego drązka do nadwozia, ale to juz tak przyszłosciowo.
W którym miejscu ten drązek róznie sie od tych innych pozostałych "normalnych" stosowanych w jtd? Może u kolegi dało by sie wymienic mocowanie tego drązka do nadwozia, ale to juz tak przyszłosciowo.
Jakby się przyjrzeć to nie jest kwestia mocowania do nadwozia, tylko do silnika. Ja wymieniałem ponieważ rzucało mi silnikiem przy odpalaniu i gaszeniu...Co prawda dalej rzuca, ale już mniej, z tym że wymieniłem jeszcze dolną tylną poduszkę i rzuca jeszcze mniej...Mimo wszystko myślę, że mi się dwumas kończy, bo 202 000 na liczniku, a kto wie ile jest naprawdę.
W poniedziałek zapytam kumpla bo wiem, że on wymieniał i też miał właśnie taki nietypowy i udało mu się taki dostać jak dobrze pamietam![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
ja bym spytał w autosklep24
Na Autosklep24 kupiłem właśnie same tuleje, bo drążków starego typu nie można dostać. Wprasowałem nowe tuleje i czuć różnicę na plus. U mnie rzucało silnikiem przy zapalaniu i gaszeniu, trochę szarpało przy ruszaniu a przede wszystkim jak jechałem stałą prędkością to samochód szarpał przód tył, jakby paliwa brakowało. Po wymianie tego drążka, który swoją drogą był mocno sfatygowany, objawy narazie ustały.