Są ok zbierają bdb nie zależnie od warunków atmosferycznychNapisał J@rek
![]()
Są ok zbierają bdb nie zależnie od warunków atmosferycznychNapisał J@rek
![]()
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA
dziękl
chyba zmienię swoje, bo mi sprężyny dziwnie piszczą![]()
Ja kupiłem te:
http://allegro.pl/item301802118_silo...145_nowe_.html
Są OK, solidnie wykonane, ale plastiki - mocowanie musiałem troszeczkę przypiłować, bo się nie mieściły po założeniu i przy zamykaniu klapy lekko ocierały o blachę.
Ale są OK, działają tak jak trzeba.
I mam problem z tylną - leje się płyn jak podniosę klapę, a to trochę upierdliwe w czasie jazdy.
Musisz rozebrać tylną klapę, zdjąć plastik od środka i założyć takie plastikowe kolanko, bo ono wypadło. Najlepiej to je przykleić na stałe super glue (osusz najpierw...).
Sciągnie tego plastiku to osoba historia i życzę Ci wytrwałości, szczęścia i nie połamania go... 8)
Numer jest taki, że jak podniosę klapę, to mi normalnie psika płyn na szybę.
Załamała się przewód, i gdy klapa jest opuszczona nie leci płyn do spryskiwacza.
Czekam do ciepłych dni i wówczas będę się bawił.
Aaa, no może też być i rurka
Ale to kolanko to standard też jest![]()
Już się źle czuję, gdy pomyślę o odczepianiu tego plastiku z klapy
Kiedyś chciałem go zdjąć, wygodniej by mi było wymienić klosz światła cofania - i de..
Dałem sobie spokój, bo bałem się że pójdą zaczepy od spinek.
Ja go miejscami połamałem ;-)
Ale nie miałem innego wyjścia![]()
Zauważyłem ostatnio, że siłowniki tylniej klapy nie są w stanie jej utrzymać w stabilnym położeniu. Jest to dla mnie tym bardziej dziwe, bo nigdy nie miałem z tym problemów - czy ostatnie spadki temperatury mogą mieć z tym coś wspólnego?
Co do przednich wycieraczek - czy jest mi w stanie ktoś powiedzieć, jakie powinny mieć długości piór?
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
To dobrze, bo już szykowałem kasę. A swoja drogą czy w nowych (lub kilkuletnich) samochodach też się tak dzieje?Napisał williamdrake
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.