Napisał
pakiet10000
Panowie wielemsie od was dowiedziałem za chwile porządne zaślepię tą rurkę. I faktycznie poszukam czy czasmi nie ma sladów po gazie. Kartę pojazdu mam wtórnik więc pewnie celowo została zagubiona, został wykonany przegląd bez gazu, z dowodu wykreślony i nowy właściciel miał juz DR bez wbitego gazu a we wtórniki nic już się nie wpisuje to wiem bo pracowałem w wydziale Komunikacji:-) Jak by ktos miał jakieś pytanka odnosnie Wydziału komunikacji służe pomocą:-) troche się może i juz w przepisach zmieniło ale sąznajomości . Zawsze lepiej jak ja się dopytam i wam przekażę. chociaz oszczędzę stania w kolejkach:-). Zaraz ide zaślepiać i zobaczymy:-) Jeszcze muszewymienic łożyska w alternatorze bo je słychać i z tego co zaóważyłem mam . Nie wiem czy tak powinno byc luzy na pompie wspomagania . Można ją lekko wepchnąć i wyciągnąć chodzi mi o koło od paska i dodatkowo jak kręce lekko w prawo/lewo to słychac pukanie o metal. Tak chyba nie powinno być? :-) lecę działać od razu napisze jakie efekty:-)